Dieta Biancăi Drăguşanu. Cele două alimente de care diva nu se atinge niciodată

La aproape 40 de ani, Bianca Drăguşanu are o siluetă de vis, care nu poate trece neobservată. Dincolo de procedurile estetice la care recurge şi de sport, vedeta este foarte atentă la alimentaţie.

21 aug. 2021, 20:48

Dieta Biancăi Drăguşanu. De-a lungul timpului, Bianca a ţinut tot felul de diete draconice. Vedeta a mărturisit, în podcastul realizat de Damian Drăghici, că a trecut inclusiv prin faza de mâncat doar o roşie sau o cireaşă pe zi.

Dieta Biancăi Drăguşanu. Ce nu mănâncă niciodată vedeta

În prezent, Bianca nu se abţine de la niciun aliment, dar este foarte strictă când vine vorba despre cantitatea consumată. „Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi. Acum, dacă nu mănânc, nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”

Diva a precizat că există, totuşi, două alimente pe care le evită, zahărul și sarea. „Este bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general, evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a mai spus Bianca Drăgușanu în cadrul podcastului.

Celebritatea, visul pe care Bianca l-a avut dintotdeauna

Vedeta a recunoscut, totodată, că celebritatea a fost un vis pe care l-a avut dintotdeauna, pe care a reuşit să şi-l împlinească, în prezent fiind împlinită şi mulţumită cu ceea ce a realizat.

Eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu ceea ce am ajuns, de fapt. Mi-am dorit celebritate, nu a fost ușor drumul deloc, pentru că sunt judecată foarte des, dar, fiind un om asumat și onest, am reușit cam tot ceea ce mi-am propus până în momentul de față„, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios. Gesturi romantice între cei doi