Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău: „Dormim în aceeaşi casă, suntem bine”

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Deşi despărţirea anunţată de afacerist în urmă cu câteva zile părea definitivă, se pare că nu a durat foarte mult şi cei doi formează din nou un cuplu şi chiar locuiesc împreună.

25 mai 2022, 08:52
Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău: „Dormim în aceeaşi casă, suntem bine”
Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. În urmă cu câteva zile, cei doi au șocat pe toată lumea anunțând despărțirea. Vestea a fost dată chiar de către omul de afaceri, pe pagina lui oficială de Instagram. Deși acesta susținea atunci că motivul despărțirii ar fi fost nepotrivirea de caracter, se pare însă că, ulterior, și-au dat seama că nu pot sta prea mult unul fără celălalt și s-au împăcat.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, adevărul despre sarcină: „Voi confirma când voi avea 4-5 luni, să fiu sigură că decurge cum vreau”

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău

În urmă cu scurt timp, Bianca Drăgușanu a dat de înțeles că ea și Gabi Bădălău s-au împăcat. Blondina a declarat că ea și omul de afaceri dorm în aceeași casă și că sunt bine. „Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea‘, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Principala nemulţumire a Biancăi era faptul că Gabi Bădălău nu-şi asumă relaţia cu ea, dar acest aspect a fost rezolvat de Bădălău junior, care a invitat-o pe divă să-l însoţească la nunta cântăreţei Nicole Cherry, care a avut loc în locaţia de lux pe care familia lui o deţine în Bolintin Vale.

Potrivit informaţiilor obţinute şi publicate de Click, la nunta cântăreţei ar fi participat şi sora lui Gabi, Sabina Bădălău, cea care nu vrea să accepte relaţia fratelui său cu Bianca Drăguşanu, fapt pentru care nici nu a invitat-o pe fosta asistentă TV la nunta sa de pe 7 mai.

De data aceasta, însă, Sabina nu l-a putut împiedica pe fratele său să vină însoţit de Bianca, iar Gabi a profitat de ocazie pentru a o introduce pe iubita sa în sânul familiei „cu forţa”.