Bianca Drăgușanu s-a ținut de cuvânt. Nu a lăsat-o pe Sofia, la tatăl ei, Victor Slav de Crăciun

Bianca Drăgușanu nu a dorit în ruptul capului s-o lase pe micuța Sofia la tatăl ei, Victor Slav, cu ocazia Crăciunului. Diva nu a ținut cont deloc de cerințele fostului partener.

24 dec. 2021, 23:12

Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de cerințele fostului partener, Victor Slav, tatăl Sofiei, care a dorit ca micuța să petreacă Crăciunul alături de el și iubita sa.

Diva a fost foarte vehementă în această privință și astfel micuța Sofia a rămas în seara de sărbători alături de mama ei, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăguşanu a dezvăluit ce îşi doresc ea şi fiica ei de sărbători

Bianca Drăgușanu a publicat pe Instagram mai multe poze cu fiica ei în jurul bradului. Amândouă s-au îmbrăcat de sărbătoare și îl așteaptă pe Moș Crăciun care cu siguranță va veni cu multe cadouri pentru acestea. Bianca Drăgușanu a publicat imaginea pe pagina sa de Instagram, acolo unde fotografia a adunat o mulțime de aprecieri.

Bianca Drăgușanu i-a reproșat lui Victor Slav că ar trebui să fie mult mai implicat în creșterea și educația fiicei lui. Diva povestea că acesta o ia destul de rar la el și petrece timp scurt cu fetița de 5 ani.

Vedeta mai mărturisea că în cazul în care tatăl Sofiei vrea să o vadă de Crăciun poate să meargă la ele acasă, însă cea mică cu siguranță nu va petrece timp doar cu el în așa zi de sărbătoare.

Victor Slav, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun

Victor Slav, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun. Cei doi au divorțat acum şapte ani, după un mariaj care a durat doar un an.

Bianca Drăguşanu, dans lasciv la bară. Imagini incediare cu diva care se distrează în club, fără Bădălău. VIDEO

Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului său soț, după ce acesta a declarat că speră să găsească o înțelegere pentru a petrece Sărbătorile cu fiica sa, Sofia, că fetița nu va merge la el. Victor Slav poate însă să-și vadă fiica dacă dorește! „Fata va sta cu mine de Sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Declarația vedetei vine la câteva zile după ce Victor Slav și-a exprimat dorința de a petrece Crăciunul cu fiica lui. După acest răspuns, Victor Slav a postat pe Instagram un mesaj care poate fi interpretat şi ca o săgeată către Bianca Drăguşanu: „Craciunul este despre a darui iubire, bucurie, caldura sufleteasca, cu toate ca aceste minunate daruri ar putea fi in permanenta, am putea darui zilnic din ele. Sa speram ca macar magia acestei sarbatori, ne va aduce aminte de cei nevoiasi pentru care din pacate Craciunul nu exista. Daruieste Craciun acolo unde nu exista!”.