Bianca Drăguşanu, dans lasciv la bară. Imagini incediare cu diva care se distrează în club, fără Bădălău. VIDEO

Aflată la o petrecere exclusivistă, Bianca Drăgușanu a lăsat pe toată lumea mască în momentul în care a decis să presteze un dans lasciv la bară. Îmbrăcată provocator şi purtând cu o perucă brunetă cu breton, diva a reușit să atragă toate privirile.

18 dec. 2021, 15:21
Bianca Drăguşanu, dans lasciv la bară. Imagini incediare cu diva care se distrează în club, fără Bădălău. VIDEO

Bianca Drăguşanu, dans lasciv la bară. Nu i-a fost deloc greu să încingă imaginația bărbaților prezenți. Coincidenţă sau poate pură întâmplare, Bianca a executat dansul la bară la puțin timp după ce a aflat că, Selina, actuala iubită a lui Victor Slav s-a ocupat cu show-urile pentru adulţi.

@biancadragusanu8##🐆 ##sexyback ##fypシ ##panther ##me♬ SexyBack – Ilkan Gunuc & Clara Stegall

@biancadragusanu8##🐆 ##panther ##tiktokromania ##fypシ ##blackside ##nightout ##viral

♬ Praise God – Kanye West

Bianca Drăgușanu susţine însă că, deși știe cu ce se ocupa actuala parteneră a lui Victor Slav, nu se teme să-şi lase fiica să-şi petreacă timpul împreună cu tatăl ei şi cu iubita acestuia.

Citeste si Saveta Bogdan a primit un diagnostic îngrijorător. De ce boală suferă artista: „Mă aşteptam ca medicul să stea de vorbă cu mine”

În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea, dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea, nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică. E doar o femeie care a avut o activitate pe care eu nu o condamn. Nu am nicio problemă! Fiecare are un trecut, un bagaj, fiecare știe ce e mai bine de făcut”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Citeste si Bianca Drăgușanu a rupt gura târgului la o petrecere privată, cu cea mai excentrică apariție de până acum. Diva e de nerecunoscut