Bianca Drăguşanu, ŞANTAJATĂ pentru telefonul mobil. Vezi ce i s-a cerut

Vedeta TV a rămas fără telefonul mobil duminică seară, într-un complex comercial din Bucureşti. Ea a anunţat furtul pe Facebook şi a scris că oferă recompensă celui care îi va înapoia telefonul, dar a ajuns să fie şantajată pentru a-şi recupera gadget-ul.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 06:32
Bianca Drăguşanu, ŞANTAJATĂ pentru telefonul mobil. Vezi ce i s-a cerut

„Mi-au furat telefonul acum 10 minute în Kaufland (Barbu Văcărescu), există varianta să-l răscumpăr, ofer 500 de euro, sau varianta să-l vândă presei. Suntem în România, îmi asum consecinţele…dezamăgită”, scria Bianca Drăguşanu pe Facebook, duminică.

Luni seară, însă, vedeta TV a anunţat bucuroasă că şi-a recuperat telefonul, în urma unul „flagrant ca în filme”. „A fost incredibil!!!”, a scris roşcata pe reţeaua de socializare, unde a explicat apoi că persoana care la care se afla telefonul a încercat să o şantajeze şi să-i ceară o sumă de patru ori mai mare decât oferise iniţial recompensă: „Femeie, în vârstă de 38 de ani, fără ocupaţie, a sunat-o azi pe mama (avea numărul din telefonul meu) cu număr privat, mama i-a dat numărul meu şi individa nu voia cei 500 de euro oferiţi de mine, a cerut 2.000 de euro… Restul vă povestesc mâine, încă sunt la poliţie, la declaraţii”.