Bianca Drăgușanu şi-a dus fiica la şcoală. Sofia este în clasa I: „Ce sunt alea, mama, emoții?”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că a avut mari emoţii luni, 5 septembrie, zi în care fiica ei, Sofia, a devenit școlăriță. De la festivitatea de deschidere a anului şcolar n-a lipsit nici Victor Slav, tatăl micuţei.

05 sept. 2022, 15:10

Bianca Drăgușanu şi-a dus fiica la şcoală. Sofia va împlini 7 ani pe data de 26 septembrie şi este, oficial, şcolăriţă! Vedeta a ţinut să împărtăşească acest moment cu fanii ei virtuali şi a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare. „Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram. La rândul lui, Victor Slav a postat o fotografie superbă cu el și Sofia, la care a adăugat un mic comentariu: „Ok…let’s do this. Prima zi de școală. SNS (n.r. – iniţialele fetiţei, Sofia Natalia Slav)”.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit clipe de groază. Micuţa Sofia a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Victor Slav, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a ținut-o de mână pe micuță în permanență. Se pare că cei doi foști iubiți și soți reușesc să mențină o relație de prietenie de dragul fiicei lor, care s-a putut bucura de prezența ambilor părinți într-un moment special pentru orice copil. În plus, la festivitate a participat şi mama Biancăi Drăgușanu. Toată lumea s-a îmbrăcat la patru ace, iar micuța s-a asortat cu Victor Slav, ambii purtând o superbă geacă de piele, de culoare neagră. Micuța a fost însoțită de părinții ei până în sala de clasă.

Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica: „Sofia va munci pentru tot ceea ce va avea”

Recent, Sofia a avut probleme de sănătate, după o vacanță de câteva zile în Turcia pe care a petrecut-o cu mama ei. Voctor Slav a fost foarte îngrijorat în momentul în care micuța sa a început să acuze dureri mari, așa că a apelat la ajutorul medicilor. Aceştia au descoperit că Sofia a luat contact cu o bacterie în perioada în care a fost în Turcia, iar cu tratamentul potrivit situaţia a revenit la normal.