Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit clipe de groază. Micuţa Sofia a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trecut prin momente dificile după ce fiica lor a avut nevoie de intervenția medicilor, fiind internată în spital din cauza unor probleme de sănătate.

01 sept. 2022, 20:57
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit clipe de groază. Micuţa Sofia a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit clipe de groază. Victor Slav a fost foarte speriat, mai ales în momentul în care a aflat că micuța va fi nevoită să petreacă mai multe zile sub atenta supraveghere a medicilor specialiști.

Bianca Drăguşanu, despre studii: „Eu am şcoala vieţii! Colegele cu trei facultăţi merg cu metroul şi sunt vânzătoare”

Problemele au apărut după o vacanță de câteva zile în Turcia pe care Sofia a petrecut-o cu mama ei. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost foarte îngrijorat în momentul în care micuța sa a început să acuze dureri mari, așa că a apelat la ajutorul medicilor. Aceştia au descoperit că Sofia a luat contact cu o bacterie în perioada în care a fost în Turcia, iar cu tratamentul potrivit situaţia a revenit la normal.

Așa mamă, așa fiică. Bianca Drăgușanu, model pentru fiica ei. Sofia a dezvăluit ce vrea să devină când va fi mare

„Am încercat să plec și eu concediul pe undeva, să-mi fac și eu concediul alături de fiica mea. Am reușit, spun asta pentru că a și fost bolnăvioară. A venit din Turcia și am stat vreo patru zile prin spital. A luat o bacterie. A fost o perioadă destul de grea, dar am trecut de ea. A fost foarte curajoasă și a trecut repede”, a dezvăluit Victor Slav la Antena Stars.