Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica: „Sofia va munci pentru tot ceea ce va avea”

Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica. Blondina are o fetiţă din căsnicia cu Victor Slav şi a mărturisit că este foarte atentă în ceea ce privește educația ei și că o va învăța să fie un copil modest, cu picioarele pe pământ.

08 iun. 2022, 10:36
Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica: „Sofia va munci pentru tot ceea ce va avea”
Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica

Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica. În ciuda situației financiare bune de care se bucură, vedeta a mărturisit că Sofia nu va fi un copil răsfățat și fără simțul răspunderii. Are grijă să o îndrume mereu pe cea mică în direcția potrivită.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a făcut un împrumut bancar. Abia acum s-a aflat ce şi-a cumpărat vedeta

Cum îşi educă Bianca Drăguşanu fiica

Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei. Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a declarat Bianca Drăguşanu, pentru Viva.ro.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, iar nunta lor a fost imediat denumită de jurnaliști evenimentul anului. Divorțul a venit, neașteptat, la doar un an după nuntă, dar până la urmă îndrăgostiții și-au mai dat o șansă și au format, din nou, un cuplu.

I-am spus lui Victor că sunt însărcinată, într-un moment în care lucrurile nu erau roz între noi, și că indiferent ce părere are el în acele momente, eu o să fac o fetiță care va fi prietena mea cea mai bună. Reacția lui a fost foarte haioasă, nu mai știa de ce să se țină, de emoții‘, a povestit Bianca Drăguşanu la un podcast.

Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Drăguşanu

Chiar dacă relațiile amoroase pe care le-a avut au fost controversate, blondina știe ce își dorește de la un bărbat. Recent, a mărturisit cum ar trebui să arate partenerul ideal pentru ea. Prezentă la un eveniment monden, Bianca Drăguşanu a mărturisit cum și-ar dori să fie viitorul partener al ei. Fără să stea pe gânduri, a a mărturisit că bărbatul de lângă ea trebuie să aibă foarte multă răbdare, să îi ofere buchete cu flori și care să îi „divinizeze” prezența.

Flori, răbdarea, răbdare, răbdare, flori, iar răbdare, iar închid ușa, iar intră pe geam, iar închid geamul, iar închid ușa, iar îl dau afară, iar vine, răbdare, răbdare, atât. Eu mă văd lângă un bărbat mișto. Care adoră să fie în prezența mea și care mă divinizează așa cum îmi doresc eu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.