Bianca Drăgușanu și-a trimis fiica la o școală de stat, nu la privat: „Eu am reușit pe propriile forțe în viață, ea ar putea să facă la fel”

Chiar dacă bugetul îi permite, Bianca Drăgușanu a decis să o ducă pe fiica ei, Sofia, la o școală de stat, nu la privat.

05 iun. 2023, 14:18
Bianca Drăgușanu și-a trimis fiica la o școală de stat, nu la privat: „Eu am reușit pe propriile forțe în viață, ea ar putea să facă la fel”
Bianca Drăgușanu își duce fiica la o școală de stat

Bianca Drăgușanu este extrem de mândră de fiica ei și a lui Victor Slav. Micuța Sofia Natalia are 6 ani și este în clasa zero. Mama ei susține că o crește singură, că tatăl ei se implică, dar nu atât de mult pe cât și-ar dori ea.

„Mă consult cu tatăl fetiței, pentru că e importantă și părerea lui și de multe ori este un ajutor pentru mine în anumite circumstanțe. (…)

Ea are totuși un tată care o iubește și care este alături de ea. Ar putea mai mult, dar dacă atât îi permite timpul… 100% îmi cresc copilul singură, cu ajutorul mamei mele și sunt foarte fericită pentru asta”, a declarat Bianca Dăpgușanu, pentru FRESH by UNICA.

Citește și: Chiria colosală plătită de Bianca Drăgușanu pentru atelierul din București. Vedeta deține rochii în valoare totală de peste 30.000 de euro

Vedeta a hotărât ca fiica ei să urmeze cursurile unei școli de stat și a explicat și de ce a luat această hotărâre, chiar dacă are posibilitatea de a o înscrie la orice școală privată.

„Deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă la fel.

Am ‘N’ exemple de copii care au fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5.000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?

Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stăteam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. În ce a investit vedeta primul milion de euro: „Ce crezi, l-am și cheltuit!”

Sofiei îi plac foarte mult animalele, așa că, atunci când va crește, își dorește să devină medic veterinar.

„Indiferent ce își va alege, eu o voi susține. La ora asta ea își dorește foarte tare să fie medic veterinar.

Probabil, pe parcursul vieții, o să o îndrum să fie medic estetician, să o opereze și pe mami. Dacă ar fi să ne întoarcem la regrete, poată ăsta ar fi unul dintre marile mele regrete, că nu am urmat o Facultate de Medicină. La cât sunt de pasionată de acest domeniu, cu siguranță îmi făceam un renume”, a mai spus vedeta.