Noi imagini cu Bianca Drăguşanu, la câteva ore după ce a fostă văzută desfigurată şi abia ţinându-se pe picioare

Despre Bianca Drăguşanu se poate spune orice, dar cu siguranţă nu se poate spune că are o viaţă liniştită. De când a început relaţia cu Alex Bodi, Bianca pare că a fost în atenţia presei mai mult ca oricând, ca urmare a deselor violenţe la care acesta ar fi supus-o. S-au despărţit şi s-au împăcat de câteva ori, iar în prezent sunt împreună. Ultimele imagini surprinse cu vedeta sunt de-a dreptul şocante. Vânătă, desfigurată, vedeta nu se poate ţine pe picioare şi este sprijină de Bodi pentru a se putea deplasa de la maşină în casă.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 07:49

Totul a început în dimineaţa zilei de 1 octombrie, când vedeta a postat pe Instagram un story în care promite dezvăluiri şocante.

Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea. Astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Citeste si Scandal de proporţii în showbiz! Bianca Drăguşanu, desfigurată şi torturată de Alex Bodi la doar câteva zile de la împăcare FOTO

Imediat după aceste afirmaţii uluitoare, care i-au pus pe jar fanii, paparazzii Cancan au surprins imagini şocante cu Bianca în parcarea locuinţei din Pipera. Aceasta a putut fi văzută coborând din maşină ajutată de Bodi, vânătă şi desfigurată şi neputându-se ţine pe picioare. Drumul de la maşină spre casă l-a parcurs fiind susţinută de Alex Bodi, poziţia ei fiind aplecată, o poziţie care trăda multă durere fizică.

În momentul în care cuplul a remarcat echipa de la Cancan.ro, Alex Bodi s-a „transformat” într-un veritabil cavaler. Extrem de grijuliu, s-a dus către iubita lui și a ajutat-o să intre în casă. Bianca, extrem de răvășită a încercat să își ascundă fața plină de vânătăi intre palme, dar imaginile arată chinul și teroarea prin care a trecut. 

Potrivit aceleiaşi surse, Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută cu bestialitate de afacerist timp de cinci ore.

La rândul lor, papparazzii Spynews au surprins-o, câteva ore mai târziu. Vedeta nu mai şchiopăta şi avea faţă acoperită de mască. Alături de ea era și Alex Bodi, care a fost lăsat în urmă să parcheze maşina de lux. Bianca a așteptat pe troturar și i-a făcut loc iubitului să-și lase mașina, apoi au intrat împreună. Ulterior, cei doi au ieșit din clădire cărând mai multe pungi care nu păreau a fi prea ușoare.

Contactați de reporterii Spynews.ro, nici Bianca, nici Bodi nu au dorit să comenteze zvonurile şi imaginile apărute în spaţiul public. Diva și iubitul ei nu au oferit detalii și nu au confirmat speculațiile, însă nici nu le-au negat! De asemenea, Bianca nu a mai fost activă pe rețelele de socializare, după ce au apărut în presă imaginile cu ea, sugerând că a fost bătută.