Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei. Ce spune avocata blondinei: „Nu e adevărat că s-au solicitat sume de bani”

Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei. Războiul dintre fosta şi actuala lui Gabi Bădălău este departe de a termina. După jigniri şi acuze aduse una celeilalte, acum, cele două au ajuns în faţa judecătorilor.

02 apr. 2023, 16:44
Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei. Ce spune avocata blondinei: „Nu e adevărat că s-au solicitat sume de bani”
Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei

Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei. După ce solicitarea blondinei a fost respinsă, fiind considerată nefondată, Bianca Drăgușanu nu vrea să renunțe prea ușor, așa că, luna viitoare va avea loc un nou termen în procesul dintre cele două.

Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei

Avocata Biancăi Drăgușanu a precizat că pe data de 27 aprilie, vor ajunge, din nou, în instanță, după ce i-a fost respinsă cererea, sperând ca de această dată, decizia să fie una favorabilă blondinei. Blondina își dorește ca fosta soție a lui Gabi Bădălău să nu mai vorbească urât despre ea în spațiul public.

Citeşte şi: Probleme în paradis? Mesajul dur pe care l-a postat Gabi Bădălău după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. „Sărutul lui Iuda. Nimic nu este mai pervers pe lume”

Având în vedere soluția instanței de fond, și anume respingerea ordonanței ca neîntemeiată, am decis să facem apel. Oricum se ajungea la apel, indiferent de soluția pozitivă sau negativă pe care urma să o primim.

În momentul în care am primit hotărârea, am luat decizia, împreună cu clienta mea, de a formula apel, adică de a spune că nu suntem mulțumiți de soluția pe care am primit-o pentru mai multe considerente pe care le-am expus în scris și cererea a fost înregistrată la Tribunalul Constanța, urmând să fie judecată pe data 27 aprilie.

Cel mai probabil, acest termen de judecată, ne și definitivăm dosarul pentru ordonanță președințială.

S-a reținut în mod greșit din ceea ce am văzut în presă cum că s-au solicitat sume de bani pentru ordonanța aceasta. Este total fals. S-a solicitat doar stoparea declarațiilor pe care le face doamna Pătrășcanu referitor la clienta mea, și anume cele defăimătoare”, a explicat Amel Mocanu, avocatul Biancăi Drăgușanu.