Probleme în paradis? Mesajul dur pe care l-a postat Gabi Bădălău după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. „Sărutul lui Iuda. Nimic nu este mai pervers pe lume”

Gabi Bădălău a trecut în ultima perioadă prin clipe extrem de dificile, în special în momentul în care tatăl acestuia a fost în arest. Se pare că lucrurile nu se opresc aici, dat fiind că în ultimele zile au circulat zvonuri conform cărora afaceristul s-ar fi despărțit de Bianca Drăgușanu. Ce mesaj a transmis acesta prin intermediul rețelelor de socializare.

16 mart. 2023, 18:54
Probleme în paradis? Mesajul dur pe care l-a postat Gabi Bădălău după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. „Sărutul lui Iuda. Nimic nu este mai pervers pe lume”

În ultima vreme s-a zvonit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să o ia pe drumuri separate, ceea ce a iscat destul de multă vâlvă în presă. Iată care este mesajul pe care tânărul afacerist l-a postat recent pe rețelele de socializare. Acesta a insinuat că oamenii te părăsesc atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Pentru cine era adresat mesajul?

Citește și: Momente grele pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Fiul lor cel mic va fi supus unei intervenții chirurgicale

Mai multe persoane din sfera de apropiați ai cuplului au dezvăluit că celebrul afacerist, Gabi Bădălău, și frumoasa blondină, Bianca Drăgușanu, s-ar fi despărțit. Frumoasa blondină a fost, clipă de clipă, lângă afacerist în clipele dificile prin care acesta a trecut, atunci când tatăl acestuia se afla în arest.

Totuși, Bădălău a postat pe contul său de Instagram un mesaj destul de tranșant, care vorbește despre cum oamenii trădează și ne părăsesc exact când avem nevoie mai mare de ei. Cel mai probabil acesta a făcut referire la momentul în care tatăl său se afla în arest. În mesaj se arată că oamenii sunt cei mai perverși și își urmăresc doar interesul.

Ce mesaj a scris Gabi Bădălău pe Instagram

‘Sărutul lui Iuda!”. Fotografia reprezintă crescătorul taurului, care l-a crescut de când era vițel până la punctul de a fi un taur pentru luptă. L-a vândut apoi și l-a dus pe arenă. La jumătatea spectacolului, când taurul era deja rănit și nu se mai putea apăra și-a dat seama că stăpânul lui era acolo și a alergat cu disperare pentru a-i cere ajutorul, dar clar după sărut, acesta nu a făcut nimic și astfel, taurul a fost măcelărit.

Ziarele spaniole au numit fotografia ”Sărutul lui Iuda”. Singurul animal lacom și corupt rămâne cel al rasei umane. Nimic nu este mai pervers pe lume decât vinovații fără remușcări.”, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău

Citește și: Cum a răsfățat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere