Cum o lasă Senatul României fără o sursă de venit pe Bianca Drăguşanu. „Poate din aceşti bani îmi creşteam copilul”

Senatul a aprobat, săptămâna trecută, un proiect de lege a provocat panică printre vedetele din România care făceau reclamă caselor de pariuri, una dintre ele fiind Bianca Drăguşanu.

08 mart. 2023, 15:55
Cum o lasă Senatul României fără o sursă de venit pe Bianca Drăguşanu. „Poate din aceşti bani îmi creşteam copilul”
Cum o lasă Senatul României fără o sursă de venit pe Bianca Drăguşanu. "Poate din aceşti bani îmi creşteam copilul"

Cum o lasă Senatul României fără o sursă de venit pe Bianca Drăguşanu. Proiectul prevede, printre altele, „interzicerea oricărei forme de comunicare comercială audiovizuală pentru activităţile de jocuri de noroc, prezentate sau recomandate de personalităţi ale vieţii publice, culturale, ştiinţifice, sportive ori de alte persoane care, datorită celebrităţii lor, pot încuraja activităţile de jocuri de noroc şi pariuri sportive”. În schimb, senatorii au permis continuarea reclamelor tv, la jocurile de noroc, dar cu restricţie de difuzare, fiind acceptate doar între orele 23:00 și 6:00, în numele protecției minorilor. De asemenea, reclama outdoor ar urma să nu depășească 30 de metri pătrați.

Citeşte şi: Cum a răsfățat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

Bianca Drăgușanu este imaginea unei anumite case de pariuri, alături de Marius Lăcătuș și Gabi Balint, şi a reacţionat vehement. „Cum să nu mă mai lase să fac astfel de reclame? Eu vreau să muncesc, mi se interzice acest drept, să muncesc? Este discriminare și voi face plângere. Dacă eu poate din acești bani îmi creșteam copilul? S-a gândit cineva la aceasta situație, că poate și sportivii și ceilalți colegi, care fac reclame, trăiesc doar din aceste contracte? E discriminare! Am muncit, ani la rând, pentru numele meu, pentru imaginea mea, eu și din asta trăiesc, din reclame, din ședințe foto. Să facă legile cum vor ei, pentru ei, acolo, în Parlament, acolo să pună un maxim de 1.000 de euro la venituri. Au văzut ei că la Londra sunt alte legi? Pai, cine spune asta să se mute acolo, dacă nu îi plac legile din țara noastră! Ce, suntem luați de proști?”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a dezvăluit cum reuşeşte să ducă o viaţă de lux. „Fac exact ce îmi place și banii vin la mine!” VIDEO

Cele mai cunoscute vedete din sport sau din showbiz care fac reclamă caselor de pariuri ddin România sunt Ilie Dumitrescu, Adrian Mutu, Marius Lăcătuș, Gabi Balint, Ionel Dănciulescu, Ciprian Marica, Gică Craioveanu, Mihai Leu, Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Dan Capatos, Serghei Mizil şi Daniela Crudu.