Bianca Drăguşanu o apără pe Eva, deşi nu prea se suportă cu Cătălin Măruţă: „Un copil mișto și mega smart. Indiferent ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată”

Eva Măruţă a împărţit showbizul într-un puzzle divers, unele vedete fiind pro, alte contra, iar altele neutre sau neinteresate de subiect. Bianca Drăguşanu a fost spectator până la sfârşitul săptămânii, când a decis să-şi exprime şi ea competenţele cinematografice.

29 ian. 2024, 15:03
Bianca Drăguşanu o apără pe Eva, deşi nu prea se suportă cu Cătălin Măruţă: „Un copil mișto și mega smart. Indiferent ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată”

Bianca Drăguşanu a văzut filmul „Tati part-time” împreună cu fiica ei, Sofia, şi a decis să se alăture şi ea corului de vedete care au comentat prestaţia Evei Măruţă.

Filmul ”Tati Part-time” a început să ruleze în cinematografe începând cu data de 2 ianuarie 2024. Imediat după lansare, însă, prestația Evei Măruță, aflată la primul său rol, a reușit să creeze controverse în mediul online.

Taberele cinefililor s-au împărțit. În timp ce unii au criticat-o pe fetița de doar opt ani a Andrei și a lui Cătălin Măruță, alții au recunoscut că au rămas impresionați de talentul ei actoricesc.

Scena revoltătoare din filmul ”Tati part-time”. Eva Măruță îl întreabă pe Alex Bogdan dacă urmează să întrețină relații intime cu Doina Teodoru. Toți copiii care au mers la cinema au văzut asta

După ce a văzut filmul „Tati part-time” împreună cu fiica ei, Sofia, Bianca Drăgușanu a mărturisit că s-au distrat și a spus deschis și ce crede despre Eva Măruță, protagonistă în acest film, alături de Alex Bogdan. De altfel, nenumărate vedete, dar și oameni obișnuiți au vorbit în apărarea Evei, care a fost extrem de atacată după apariția filmului, părinții fiind acuzați că au profitat de celebritatea lor pentru ca puștoaica să primească acest rol.

„Am râs m-am distrat cu Sofia. Film mișto! Recomand!”, a scris Bianca Drăguşanu pe contul ei de Instagram.

Un copil mișto și mega smart. Indiferent ce zic haterii, Eva este genială, superbă și talentată. Felicitări părinților care au așa comoară de fetiță!”, a mai comentat Bianca Drăguşanu în dreptul unei fotografii din film cu Eva Măruță.

Anamaria Prodan, mesaj de încurajare pentru Eva Măruță pe rețelele sociale: „Tu ești cea mai bună!”

Anamaria Prodan este foarte activă pe Instagram, unde are o comunitate uriașă. Recent, impresara i-a transmis un mesaj special Evei Măruță.

Pe conturile sale de pe rețelele sociale, Anamaria Prodan a publicat o fotografie cu Eva și i-a dat un sfat prețios. Vedeta i-a transmis să țină mereu fruntea sus și să se gândească la propria persoană, deoarece este important să fie sigură de faptul că este mereu cea mai bună în tot ceea ce face.

Citește și: Eva Măruță și-a uimit părinții. La 14 ani vrea să se mute de acasă: „David a spus că se mută la 16”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță

„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre cât de mult au schimbat-o experiențele din trecut. Ea a explicat cum a reușit să facă față tuturor situațiilor grele prin care a trecut în anul 2023.

Citește și: Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță! ”Piesele mele se aud acasă la Ferrari”

Impresara a mărturisit că a învățat sp acirde prioritate propriei sale persoane, iar credința a fost cea mai importantă în susținerea ei pe parcursul procesului de transformare.

„Sunt mult, mult mai așezată. M-am apropiat mai mult de Dumnezeu, am început să mă iubesc și mai mult pe mine. În momentul în care uitasem pe mine și m-am concentrat mai mult pe alții cumva m-am pierdut”, a declarat ea.

Filmul Tați part-time, regizat de Letiția Roșculeț, în care Eva Măruță a jucat rolul principal- alături de Alex Bogdan, s-a poziționat  pe primul loc în topul box office-ului românesc, iar încasările din prima săptămână au ajuns la 4.220.824 de lei.