Bianca Drăguşanu, spovedanie în Săptămâna Patimilor. Mărturisire emoţionantă: „Sunt om şi plâng”

Bianca Drăguşanu, care a revenit la TV cu o nouă emisiune la Kanal D2, "Detectorul de minciuni", a dezvăluit detalii emoţionante din viaţa sa particulară şi a făczt o mărturisire care va lua prin surprindere pe toată lumea.

10 apr. 2023, 17:05
Bianca Drăguşanu, spovedanie în Săptămâna Patimilor. Mărturisire emoţionantă: „Sunt om şi plâng”
Bianca Drăguşanu, spovedanie în Săptămâna Patimilor. Mărturisire emoţionantă: "Sunt om şi plâng"

Bianca Drăguşanu, spovedanie în Săptămâna Patimilor. Vedeta a vorbit despre fetița ei, Sofia, dar şi despre bărbatul care a lansat-o în showbiz, Cătălin Botezatu.

„Sunt om și plâng, mă afectează de multe ori anumite titluri sau afirmații ale unor oameni rău intenționați. Sufăr, dar nu arăt acest lucru, port și eu o mască de apărare în acest sens, pentru că trebuie să fiu supereroul Sofiei și nu am voie să plâng în fața copilului meu. Ca structură, eu sunt un om foarte sensibil și mă afectează nedreptățile care mi s-au făcut sau care mi se fac în continuare. Ceea ce puțini oameni știu este că sunt o mamă foarte dedicată. Faptul că nu îmi expun foarte mult copilul pe rețelele de socializare nu înseamnă că nu sunt o mamă extrem de implicată în viața copilului meu. Îmi cresc sută la sută singură copilul, mă ajuta mama mea. Oamenii se iau de multe ori după postările din online, dar mie nu-mi place să defilez cu copilul meu ca un scut, nu cred în această rețetă”, a spus Bianca Drăguşanu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre căsnicia cu Victor Slav la nouă ani după divorț: ”Dacă aș putea să dau timpul înapoi”

Vedeta a mărturisit şi care este cea mai mare dorinţă a ei: „N-am apucat văd cum este să fii mamă de băiat. Cred că dacă aș avea un băiat, lucrurile ar sta puțin diferit. Eu cu Sofia suntem ca două războinice ale acestei lumi și vom fi una în spatele celeilalte mereu. Un băiat ar întregi echipa noastră!”.

Citeşte şi: Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Divele au fost la cuțite din cauza lui Alex Bodi: ”Măi, nebuno” 

Despre Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu are numai cuvinte frumoase, dar spune că nu îi este datoare acestuia. „Nu datorez nimănui nimic. Țin să mulțumesc Bunului Dumnezeu că m-a făcut o persoană atât de ambițioasă, intuitivă, perseverentă și luptătoare, astfel încât mi s-au împlinit majoritatea dorințelor, restul sunt în procesare. Am muncit mult pentru a deveni cine sunt astăzi și în fiecare zi muncesc la fel de mult pentru fiecare vis pe care îl am. Cu Cătălin Botezatu am fost mereu în relații bune, ne susținem de la distanță, ne apreciem”, a declarat Bianca Drăguşanu.