Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Divele au fost la cuțite din cauza lui Alex Bodi: ”Măi, nebuno”

Vica Blochina și Bianca Drăgușanu s-au împăcat după ce ani de zile nu și-au mai vorbit din cauza lui Alex Bodi. Divele, care cândva erau cele mai bune prietene au ajuns la cuțite după ce Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Bodi.

22 mart. 2023, 09:28
Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Divele au fost la cuțite din cauza lui Alex Bodi: ”Măi, nebuno”
Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Bianca Drăgușanu

Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Bianca Drăgușanu. Recent, Vica Blochina a decis să rupă tăcerea și să dezvăluie care a fost adevăratul motiv al rupturii dintre ea și Bianca Drăgușanu.

Citește și Crina Abrudan nu s-a mai putut abține. Ce a făcut imediat ce a părăsit Survivor România: „Am zis că merit să îmi fac puțin de cap”

Vica Blochina, dezvăluiri incendiare despre conflictul cu Bianca Drăgușanu

Divele au fost cele mai bune prietene până când Bianca s-a despărțit de Bodi. Imediat după despărțire, Alex Bodi a mers la o petrecere alături de rusoaica Daria, iar la eveniment a participat și Vica, lucru ce a enervat-o la culme pe Bianca Drăgușanu, care s-a simțit trădată.

Imediat după acest eveniment, relația celor două s-a rupt, însă acum cele două s-au împăcat și chiar dacă nu mai sunt în aceleași relații ca odinioară, comunică în continuare.

„Eu cu Bianca n-am avut un conflict. Niciodată. Eu pe ea o ador. O ador, efectiv. Îmi place de ea mult. Că nu mai suntem apropiate cum eram acum poate 8 ani sau 10 ani, cât a trecut, că petreceam mult timp împreună. Și chiar îmi e dor de zilele alea, dar vorbim în continuare.

Ea putea să se supere din N motive, că și ea are multe în cap ca orice altă femeie. Poate că m-a văzut la ziua cuiva și era și Alex Bodi cu prietena lui de atunci. Ea de atunci s-a supărat pe mine, într-adevăr, degeaba. I-am explicat care a fost situația. A fost ziua unei prietene comune, prietena ei de fapt, și Alex în momentul ăla se despărțise de ea sau ea de el și el a venit cu o rusoaică din Londra, Daria, la It Cucina. Și eu după ce a venit tortul am plecat de acolo. Ea s-a supărat că a văzut postările făcute pe Instagram și… O înțeleg pentru că acolo era o dragoste nemărginit de mare, între ei. Și eu dacă aș fi fost în locul ei aș fi făcut așa.

Eu nu am avut de a face cu treaba asta deoarece eu am fost invitată, nici nu știam că o să fie și el acolo. A fost o situație de așa natură. După i-am explicat: «Măi, nebuno, ai înțeles total greșit. Puteai să mă suni, să mă întrebi». Dar după ne-am mai văzut, am vorbit. Bia așa e. Ea este un prieten dedicat și are nevoie ca și prietenii ei să fie la fel. Ea are dreptate pentru că din cauza faptului că a fost împreună cu Bodi și i-a făcut lui cunoștință cu foarte multe prietene de ale ei, ele s-au folosit și s-au împrietenit cu el. Și când ei i-a fost greu, ele i-au întors spatele. Are perfectă dreptate. Și ea dacă a fost supărată atunci, acum nu mai are nimic. Chiar vorbim, n-am nicio treabă. Eu în primul rând n-aș face niște lucruri ca să stric prietenia cu Bianca. Pentru ce? Pentru o p@%ă nu stric prietenia niciodată. Pentru nimic în lume”, a declarat Vica Blochina, pentru CANCAN.RO.

Citește și Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital. Fosta dansatoarea a Deliei este gravidă în 8 luni