Bianca Drăguşanu, despre viaţa amoroasă: „Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă”

Bianca Drăguşanu a vorbit despre viaţa amoroasă, după toată perioada dificilă prin care a trecut alături de Alex Bodi. Relaţia de doi ani pe care a avut-o cu omul de afaceri a fost una extrem de zbuciumată, cu despărţiri, împăcări, dar şi violenţe fizice şi verbale.

RomaniaTV.net
10 dec. 2020, 12:29
Bianca Drăguşanu, despre viaţa amoroasă: „Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă”
Bianca Drăguşanu, despre viaţa amoroasă

Bianca Drăguşanu, despre viaţa amoroasă. Vedeta mărturiseşte că acum este foarte liniştită şi că nu îşi doreşte un iubit, vrea să stea singură, să se ocupe de pregătirile pentru sărbători, de afacerea cu haine pe care o are şi cel mai important, să petreacă timp cu fetiţa ei, Sofia.

Citeşte şi: Ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Cum a început totul

Bianca Drăguşanu, despre viaţa amoroasă

Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine.

În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat‘, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Vorbește lumea.

Bianca Drăguşanu, despre Sofia: „Nu o cert, nu o pedepsesc”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că relația cu fetiţa ei, Sofia, este una deschisă, bazată pe comunicare și pe cooperare. Tocmai din acest motiv, vedeta nu este adepta pedepselor.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, gest uriaş pentru fata cea mică a lui Alex Bodi FOTO

Nu tolerez răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie.

Eu îmi aduc aminte de pedepsele grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte.

Pe mine mama m-a mai smotocit, din când în când, să zic așa. Ăsta e un lucru pe care eu îl evit. Sora mea are 2 băieți. Ea îi smotocește pe ei. La mine, sper să ne înțelegem foarte bine. Suntem prietene și avem o comunicare foarte bună”, a dezvăluit vedeta.