Victor Slav, DORIT de un TRANSSEXUAL: „Vreau să-l cunosc şi să mor liniştită”

Victor Slav face şi el parte dintre cei mai curtaţi bărbaţi din România. Cu toate că nu a avut numeroase relaţii amoroaso, fostul băiat de la meteo pune pe jar atât femeile, cât şi bărbaţii. De curând s-a aflat că transsexualul Sexy Moroşanca are o ultimă dorinţă înainte de a muri. Şi anume, aceea de a-l întâlni pe Victor Slav.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 14:22
Victor Slav, DORIT de un TRANSSEXUAL: „Vreau să-l cunosc şi să mor liniştită”

Sexy Moroşanca este topita după el şi nu ştie ce să mai facă pentru a-i intra în graţii, fostului soţ al Biancăi Drăguşanu. Transsexualul îşi doreşte măcar să îl cunoască personal, dacă nu se poate ca între cei doi să se înfiripe o relaţie.

Mai mult decât atât, Sexy Moroşanca a încercat de nenumărate ori să îi atragă atenţia lui Victor Slav, trimiţându-i diferite mesaje private pe reţelele de socializare, însă, totul a fost în zadar.

Un TRANSSEXUAL român susţine că va deveni MAMĂ / VIDEO

„Sunt înnebunită după Victor Slav. Nu ştiu ce să mai fac pentru a mă băga în seamă. I-am tot scris şi pe Facebook, i-am dat mesaje, dar nu mi-a răspuns. Îmi place tare de el, e un bărbat bine.

Măcar aş vrea să-l cunosc, să fiu cu el într-o emisiune, să-l văd live. Apoi pot muri liniştită. Asta îmi doresc cel mai tare în viaţa asta, să fiu sănătoasă şi să-l cunosc pe Victor Slav. Acum că vine căldura, o să port nişte fustiţe scurte şi o să-i trimit nişte poze, poate reuşesc ceva… Picioarele mele au fermecat mulţi bărbaţi”, a declarat Sexy Moroşanca pentru WoWBiz.

Citeşte şi  Victor Slav îşi face de cap după despărţirea de Bianca Drăguşanu. A filmat-o DEZBRĂCATĂ – VIDEO