Bianca Pop, BĂTUTĂ într-un club! Fosta ispită face acutaţii grave: „M-a prins de păr şi m-a lovit cu piciorul!”

Bianca Pop este implicată într-un nou scandal. După ce a declarat că ar fi fost drogată și violată, fosta ispită aruncă în aer lumea mondenă din România.

21 sept. 2020, 09:38
Bianca Pop, BĂTUTĂ într-un club! Fosta ispită face acutaţii grave: „M-a prins de păr şi m-a lovit cu piciorul!”

Bianca Pop a anunâat că va merge la o secție de Poliție pentru a depune două plângeri. Una pentru că a fost drogată și una pentru agresiunile din clubul respectiv. Vedeta  are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

„Acum merg la Secția 7 să depun cele două plângeri. Una pentru cei care m-au drogat și una pentru că acum, sâmbătă, m-a lovit un bărbat într-un club”, a declarat Bianca Pop pentru SpyNews.

Bianca Pop, despre momentul în care ar fi fost drogată. „Nu am reuşit să ajung la IML din cauza Poliţiei Române. M-au luat la mişto”

Vedeta a povestit cum s-a întâmplat, de fapt, întreaga situație. A mers la baie și cineva i-a bătut dintr-o dată la ușă. Când a ieșit a dat de patru, cinci bărbați. Unul dintre ei a prins-o de păr și, când a încercat să se apere, a fost lovită puternic în ovarul stâng și în picior. De asemenea, fosta ispită nu știe cine este cel care a agresat-o.

Bianca Pop, urmărită de interlopi în miez de noapte. A sunat de urgenţă la poliţie: „O să vadă ei ce înseamnă să deranjezi”

„M-a urmărit până la baie și a bătut la ușa mea. Am deschis, am dat să ies și erau patru, cinci în fața ușii. M-a prins de păr, eu m-am întors, i-am prin mâna și m-a lovit tare cu piciorul în ovarul stâng și în picior. Nu știu cine e. Nu știu nimic”, a precizat Bianca Pop.