Bianca Pop, despre momentul în care ar fi fost drogată. „Nu am reuşit să ajung la IML din cauza Poliţiei Române. M-au luat la mişto”

Bianca Pop a făcut dezvăluiri, duminică, în direct, la România TV, despre scandalul în urma căruia afirmă că ar fi fost drogată şi violată. Fosta ispită susţine că nu a putut ajunge la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe din cauza poliţiştilor pe care-i acuză că au ironizat-o.

RomaniaTV.net
13 sept. 2020, 19:54
Bianca Pop, despre momentul în care ar fi fost drogată. „Nu am reuşit să ajung la IML din cauza Poliţiei Române. M-au luat la mişto”

Bianca Pop a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, miercuri, după ce susține că ar fi fost drogată în camera de hotel în care locuieşte.

„Eram la mine la hotel unde am stat şase luni. (…) Trei persoane au venit la uşa mea. Am schimbat trei apartamente în acel hotel”, a spus fosta ispită, în direct la România TV.

Ea a povestit că la faţa locului au intervenit poliţiştii şi un echipaj medical, însă la acel moment a refuzat internarea.

„Au fost luate probe, nisipuri de pe masă. Au fost sigilate două camere din hotel. Când am ajuns la secţie, m-au luat la mişto”, a mărturisit Bianca Pop.

Bianca Pop, urmărită de interlopi în miez de noapte. A sunat de urgenţă la poliţie: „O să vadă ei ce înseamnă să deranjezi”

Întrebată dacă a depus plângere penală, fosta ispită i-a acuzat pe poliţişti că nu i-au venit în ajutor.

„Nu am reuşit să ajung la IML din cauza Poliţiei Române. Acea substanţă e la mine în sânge o lună de zile. A trecut doar patru zile”, a menţionat ea.

Fosta ispită a spus că în camera ei de hotel ar fi venit mai mulţi bărbaţi care ar fi drogat-o.

„O dată au venit cinci. Am fost filmată, pozată. M-am plimbat cu maşina cu persoane necunoscute. Voiau să-mi prezinte bărbaţi care au bani. Să fac ce? Prostituţie?

Au fost întreţinute şi relaţii, dar dacă eşti drogată, nu mai ştii cum a fost şi din partea cui. Ştiu foarte multe informaţii urâte. Chiar vreau să fac acele analize”, a povestit ea.

Bianca Popa a mai spus că nu mai are acte de identitate pentru că i-au fost furate în urmă cu patru luni.

„Ăsta e caz medical! Eu nu sunt medic!”, a fost reacţia lui Dumitru Dragomir, care a părăsit studioul România TV.

Bianca Pop, luată cu salvarea! Fosta ispită susţine că a fost drogată: „Toată lumea să intre la puşcărie!”