Bianca Pop, devastată de moartea lui Emi Pian. Fosta ispită, la un pas să devină cumnata interlopului!

Emi Pian a fost ucis, iar moarta sa a îndurerat lumea interlopă din București, dar și a vedetelor ce se aflau în anturajul acestora. Printre ele se numără și fosta ispită Bianca Pop, care a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

04 aug. 2020, 12:59
Bianca Pop, devastată de moartea lui Emi Pian. Fosta ispită, la un pas să devină cumnata interlopului!

Bianca Pop a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, însoțită de o fotografie cu Emi Pian.

Cum arată văduva lui Emi Pian. Imagine de la nunta cu 600 de invitaţi a celor doi FOTO

„Nu pot să cred așa ceva! A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei… Emi Pian, Florin Mototolea… De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul Biancăi Pop.

Ultima imagine cu Emi Pian în viaţă! Cum şi cu cine a fost surprins liderul Duduienilor cu câteva ore înainte să fie ucis FOTO

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” este în lacrimi, după ce unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a fost înjunghiat și dus de urgență la spital, acolo unde a și murit în brațele medicilor ce încercau să îi salveze viața.

Emi Pian, SECRETUL pe care îl duce în mormânt. Care au fost ultimele cuvinte ale liderului Duduienilor VIDEO

Bianca Pop a fost într-o relație cu unul dintre frații lui Emi Pian, Ciprian Pian, însă după ce iubirea s-a încheiat cei doi au rămas în relații bune, ba chiar continuau să vorbească destul de des.

Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

„A murit un prieten bun. Un om cu care eu vorbeam, cu care mă sunam. Era ca frățiorul meu. Acum două zile am vorbit cu el pe video, și mi-a zis să mă liniștesc, să fiu cuminte, că nu-i frumos ce fac. Nu e posibil așa ceva…A murit și Emi…”, a mai scris fosta ispită.