Bianca Rus a fost jefuită la un concert. Care este paguba suferită de artistă: „Mi-am găsit mașina cu portbagajul deschis”

Bianca Rus a fost jefuită la un concert. Artista a trăit momente de groază la un eveniment, după ce și-a găsit mașina cu portbagajul deschis și fără nimic în el. Avea un troler de firmă, recent achiziționat, plin cu ținute de scenă, împrumutate de la diferiți designeri.

15 sept. 2023, 08:39
Bianca Rus a fost jefuită la un concert. Care este paguba suferită de artistă: „Mi-am găsit mașina cu portbagajul deschis”

Bianca Rus a fost jefuită la un concert. Artista a constat, în momentul în care trebuia să urce pe scenă, faptul că, portbagajul mașinii sale este deschis. Ba mai mult, ținutele în care trebuia să concerteze lipseau, la fel și trolerul foarte scump. Cântăreața avea tinute de la designeri vestimentari, cărora trebuia să le facă reclamă.

Citește și: Bianca Rus are probleme grave de sănătate: „A venit salvarea, am leșinat”

Bianca Rus a fost jefuită la un concert

Totul s-a întâmplat după ce s-a „lăudat” cu rochia pe care o purta și care avea nasturii din aur. „Am fost invitată să cânt la o nuntă în Satu Mare. Și, când a venit momentul să merg să mă schimb, să îmi iau hainele de scenă, să fac programul, show-ul pentru care am fost plătită, mi-am găsit mașina cu portbagajul deschis. În portbagaj aveam un troler cu hainele de scena, haine luate de la designeri, carora trebuia să le fac reclamă.

Sper ca aceștia să nu se supere pe mine, nu este vina mea, nu am lăsat eu deschis, este posibil să se fi întâmplat ceva cu cheia, bine că nu mi-a furat mașina cu totul, atunci era paguba cea mai mare. Îmi pare nespus de rau, oamenii au muncit pentru acele tinute, iar eu, oarecum nu am avut grijă de ele, mă simt aiurea.

Mi-a dispărut si trolerul care era foarte scump, abia îl achizionasem, era de la un brand de lux, mi l-am dorit foarte mult. Paguba este destul de mare, trolerul era în jur de 1000 euro, iar fiecare tinută valora minim 400 euro. Cred că mi-am făcut-o și cu mâna mea, m-am lăudat, purtam o rochie cu nasturi din aur și am simțit nevoia să spun asta, poate am atras atenția.”, a declarat Bianca Rus pentru Spynews.ro.