Bianca Rus, dezvăluiri incredibile despre iubitul ei. Decizia ei a surprins pe toată lumea

Bianca Rus este în culmea fericirii. Câtăreaţa are un nou iubit şi se pare că până acum totul merge ca pe roate. Cu toate astea, Bianca nu vrea să se mute cu el.

22 feb. 2015, 12:35
Bianca Rus, dezvăluiri incredibile despre iubitul ei. Decizia ei a surprins pe toată lumea

Ştiaţi că Bianca Rus are iubit? Ei bine, are şi este foarte fericită cu el. Deşi, bărbatul din viaţa ei este atent cu ea şi o răsfaţă tot timpul cu cadouri, cântăreaţa spune că încă nu este pregătită să se implice mai mult în relaţie.

„Am un iubit, dar nu locuiesc cu el. Ar fi un chin pentru mine. Nu ştiu dacă ar fi o bună idee să mă mut. Mereu mă tratează cu cadouri!”, a declarat Bianca Rus, duminică, în emisiunea „Star Matinal de weekend” de la Antena Stars.

Citeşte şi: Bianca Rus a slăbit peste 20 de kilograme cu ACEST REGIM. Dieta completă o găseşti aici

Bianca Rus tace si face! In ultimul an si jumatate, fosta prezentatoare de la Etno TV ne obisnuise sa apara pe sticla spunand printre sughituri si rauri de lacrimi ca nu reuseste sa slabeasca sub niciun chip.

Bianca Rus, scoasă la produs! 500 de euro pentru o fantezie cu frişcă

In prag de depresie si avand in cap si o lista a posibilelor persoane pe care le invinuia ca ar fi responsabile de faptul ca luase in greutate nepermis de mult, cantareata plangea cu suspine si cerea sa fie ajutata sa revina la silueta sa din trecut. Iata insa ca dupa cateva luni in care a strans din dinti si nu si-a mai plans de mila, Bianca a gasit singura solutia salvatoare. Iar reusita ei este una de admirat, trasformarea sa fiind absolut uluitoare, scrie wowbiz.ro.

Bianca Rus sfidează limitele decenţei! S-a fotografiat într-o ROCHIE TRANSPARENTĂ, cu SFÂRCURILE la vedere

„Dieta mea nu tine de un aliment miraculos sau de un secret anume. Duc un stil de viata sanatos, fac mult sport si am scos din alimentatie prajelile, dulciurile si fainoasele. Beau shake-uri de legume si fructe si merg la sala zilnic. Am fost si de Sarbatori, da. In ziua de Craciun eu eram la sala, iar de prajituri nu m-am atins! Am reusit, desi acum catva timp credeam ca e imposibil. Mama mea gateste foarte, foarte bine, o nebunie de bunatati pregateste de Sarbatori. Anul asta, insa, eu nu am mai mancat din ele. Am ajutat la prepararea lor si cand a fost sa ne punem la masa eu am mancat tot salate si m-am multumit cu privitul. A fost o chestie mentala, o ambitie, stiam ca fac bine ceea ce fac. Am fost foarte mandra de mine ca am rezistat. Cand am vazut ca in trei saptamani, de cand sunt la Satu Mare, am reusit sa dau inca 6 kilograme jos am simtit o multumire greu de exprimat in cuvinte. Nu e efort, e mai mult ambitie si munca sustinuta. Am 4 antrenori de fitness, unul pentru abdomen, altul pentru picioare si tot asa”, a declarat Bianca Rus fericita si multumita de performanta sa demna de admirat.