Fulgy, internat la o clinică de dezintoxicare, în Spania: „Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum”

Fulgy a fost internat la o clinică de dezintoxicare, în Spania. Fiul Clejanilor este cu totul alt om în prezent, s-a schimbat foarte mult după tratament. Recent, Fulgy s-a mutat singur într-un apartament nou-nout, într-un cartier rezindențial, lângă casa părinţilor.

21 mai 2021, 23:30
Fulgy, internat la o clinică de dezintoxicare, în Spania: „Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum”
Fulgy, internat la o clinică de dezintoxicare

Fulgy

, internat la o clinică de dezintoxicare. Tânărul a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre o periodă din viaţa lui, când a lipsit din lumina reflectoarelor, dar şi de pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Viorica de la Clejani, primul interviu după accidentul Margheritei. „Copiii mei sunt vânaţi!” VIDEO

Am vrut să fiu totuși lângă ai mei, dacă pățesc ceva să fiu aproape. Am renunțat la absolut orice viciu în viața mea. Am fost la o clinică în Spania, unde am stat o lună și jumătate. Am plătit acolo 80.000 de euro ca să-mi schimb stilul de viață. Nu îndemn pe nimeni de pe fața pământului ăsta să se drogheze.

Fulgy, internat la o clinică de dezintoxicare

Dacă consumați droguri, vă consumați fericirea. Nimeni și nimic nu m-a făcut să mă schimb. Creierul nostru e un calculator, e logică, nu trebuiesc viruși în el. Trebuie reînoit, lucrat la el.Eu mă trezeam la 10 noaptea și plecam la casino. Am pierdut și 90.000 de euro pe seară. Cel mai mult am câștigat 250.000 de euro. Tata mi-a dat interzis să mai merg! Intrasem în depresie că pierdusem 100.000 de euro! Cu toții avem suișuri și coborâșuri în viață. Tata a băgat în mine 800.000 de euro până acum. În Margherita, ai mei au bagat cam vreo 400.000 de euro

”, a spus Fulgy la Antena Stars.

Doliu în familia Clejanilor: „Am un anunț trist de făcut”

Fulgy a anunţat pe reţelele de socializare că bunicul lui, din partea mamei, s-a stins din viaţă. Viorica trece acum prin cele mai grele momente din viața ei, căci tatăl ei a murit, lăsând în urmă o durere imensă.

Fiul Clejenilor și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu va mai putea intra în legătură cu ei căci un eveniment nefericit are loc în familia sa.

Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem. ”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram, fără să ofere alte detalii.