BIGFOOT există. Un bărbat susţine că are dovada VIDEO

Un barbat care sustine ca este "vanator profesionist de Bigfoot" a facut publica imaginea creaturii despre care sustine ca a ucis-o in urma cu un an, in Texas.

05 ian. 2014, 14:16
BIGFOOT există. Un bărbat susţine că are dovada VIDEO

Rick Dyer sustine ca a impuscat si ucis bestia legendara Bigfoot in septembrie 2012, dar pana acum nu a oferit in acest sens nimic altceva decat dovezi constand in imagini neclare, potrivit The Mirror.

Dar acum a dat publicitatii un prim plan cu o figura despre care el spune ca ar apartine lui Bigfoot – un chip acoperit aproape in totalitate cu par.

Rick Dyer a declarat pentru KSAT:”Orice test pe care vi-l puteti imagina a fost facut, de la test ADN, pana la scanari 3D ale trupului. Este pe bune. Este Bigfoot si Bigfoot exista, iar eu l-am impuscat, iar acum dovedesc asta intregii lumi”.

Insa lumea nu se poate indoi de ceea ce spune Dyer, dupa ce s-a dovedit ca el responsabil pentru o farsa din 2008, cand a sustinut ca un costum plin cu carne era Bigfoot.

Un blogger a remarcat ca figura din poza lui Dyer seamana mai mult cu un personaj din Stapanul Inelelor decat cu legendara creatura Bigfoot.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

BIGFOOT pe Google Earth

Clipul postat pe internet prezintă imagini surprinse de Google Earth. Ele arată o formă misterioasă, închisă la culoare, care se află la doar câţiva metri distanţă de autostrada Trans-Canada din British Columbia, potrivit Mirror.  


Citeşte şi Legendarul BIGFOOT a călcat în curtea unei americance. Comunitatea e îngrozită

Citeşte şi Descoperire MACABRĂ care atestă că BIGFOOT există. Vezi ce au găsit doi tineri într-o pădure FOTO