Bilanțul morților în urma exploziei de la Crevedia a crescut la cinci! Un alt rănit internat la Bagdasar Arseni a decedat

Încă unul dintre marii arși în explozia de la Crevedia a murit. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani care era internat la Spitalul Bagdasar Arseni.

05 sept. 2023, 08:40
Bilanțul morților în urma exploziei de la Crevedia a crescut la cinci! Un alt rănit internat la Bagdasar Arseni a decedat
Bilanțul morților în urma exploziei de la Crevedia a crescut la cinci! Un alt rănit internat la Bagdasar Arseni a decedat

Bilanțul morților în urma exploziei de la Crevedia a crescut la cinci! Ministerul Sănătății a anunțat că marți dimineață un alt rănit în urma exploziei de la Crevedia, care se afla internat la Spitalul Bagdasar Arseni a murit.

Citește și Fiul primarului din Caracal, care deţine staţia GPL din Crevedia, vrea să reconstruiască toate casele afectate de explozii

Bilanțul morților în urma exploziei de la Crevedia a crescut la cinci!

Victima este unul dintre civilii răniți în prima explozie de la Crevedia și de când a ajuns pe mâinile medicilor aceștia nu i-au dat mari șanse de supraviețuire.

”În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, au transmis reprezentanții Ministerului Sănătății.

Martor-cheie în explozia de la Crevedia, accident mortal suspect în poligon

Fostul șef al Serviciului Prevenire, cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL din Crevedia, a murit în accidentul de motocicletă din Dâmbovița, produs sâmbătă într-un poligon utilizat de către elevi şi instructori de la şcoala de şoferi.

Bogdan Georgian Pușcoi a fost colonel în cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență Basarab I Dâmbovița, șef al Serviciului de Prevenire.

Fostul colonel ISU urma școala pentru a putea obține permisul de conducere a motocicletelor, iar sâmbătă a avut primele ore de mers, în poligonul de la Ulmi. Bogdan Georgian Pușcoi era însoțit de instructor, iar motocicleta pe care se afla s-a izbit violent de un zid de beton al poligonulu. Impactul a fost fatal.

Salvatorii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul. Bărbatul ieșise la pensie în februarie 2021. Era căsătorit și avea doi copii, de 14 și 18 ani.

România TV a obținut în exclusivitate punctul de vedere al administratorului poligonului. Atenție, instructorul nu a pățit răni grave și a avut nevoie de îngrijiri medicale minore.

„E cercetat de organe, noi n-am fost aoclo cand s-a intâmplat, numai instructorul era cu el. Au venit cei de la Politie, au cercetat, eu nu pot sa va zic nimic ca nu stiu sa va spun. Ce am auzit si ce am avzut ca nu eram acolo. Era elev inscris la scoala, nu se cunosteau. S-au cunsocut in ziua aceea, puteti sa ne spuneti de ce nu purta casca de protectie? Nu stiu, asta vorbiti cu organele de cercetare cu toate cele. Casca era, ce vad la TV ca nu stiu ce a facut, nu stiu ce a inchis, un cursant pur si simplu. A inceput sa faca cursuri la prima ora, cum se face prima oara. Prima ora nu poti sa iesi din poligon pana cand cursantul nu se adapteaza, sa ai un plan de lectie acolo”, a spun un reprezentant al poligolunului în exclusivitate la România TV.

„Instructorul stiti cum se simte acum? a fost internat in spital? el nu a fost internat in spital, a fot doar tarat de acea motocicleta si atat, dar nu a avut nevoie de ingrijiri. Nu exista nicio … ca domnul asta era prieten, nu avea nicio treaba, ca orice cursant era programat la ora 9 sa inceapa scoala. Luati legatura cu politia si ei va dau toate detaliile. Ei au facut tot. Eu nu pot sa va dau nimic ca n-am fost si nu pot sa va dau un punct de vedere ca nu stiu ce sa va spun. Noi ca adm am facut toate procedurile. Asteptam cursul anchetei, mai mult nu pot sa va dau niste detalii eronate. Nu exista posibilitatea de probleme tehnice, motocicleta a fost verificata. Motocicleta dusa la RAR, tot…Instructorul avea posibilitatea sa franeze? Instructorul era in spatele lui, el a accelerat, exact ce s-a intamplat acolo. El ce sa mai franeze daca era tarat de moto? Mai mult de atat nu pot sa va spun nimic…”, a precizat sursa pentru România TV.

Citește și Povestea motanului Crevete, ars în exploziile de la Crevedia, a impresionat internetul. Ce s-a întâmplat cu supravieţuitorul necuvântător