Bilete de avion ieftine. Unde poți zbura în vacanță în această toamnă cu doar 70 de lei

Dacă nu v-ați făcut deja planuri de vacanță pentru această toamnă, puteți profita de ofertele companiilor aeriene pentru lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Prețul biletelor de avion pornește de la 70 lei de persoană.

04 aug. 2023, 09:14
Bilete de avion ieftine. Unde poți zbura în vacanță în această toamnă cu doar 70 de lei
Bilete iefitine de avion la Wizz Air

Bilete de avion ieftine pentru un city-break de neuitat în această toamnă. Este oferta cu care își întâmpină companiile aeriene clienții. Economica.net a făcut câteva simulări pe site-urile companiilor low-cost și vă prezintă câteva exemple.

Am luat în calcul cele mai ieftine bilete, care au inclus doar un bagaj de mână, fără să mai punem la socoteală și tarifele percepute pentru alte servicii, precum locul din avion. Ne-am uitat în calendarul de prețuri ale companiilor low-cost și am combinat perioadele cu cel mai mic preț pentru destinația respectivă pentru lunile septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie.

Astfel, la Wizz Air un bilet dus-întors spre Bologna în perioadele 3-11 octombrie, 10-18 octombrie costă 138 lei. Biletul pentru un segment este de 70 de lei.

Citește și: Ministerul Turismului: ”Pentru rezolvarea problemelor cu Wizz Air, cetățenii români pot depune sesizări pe site-ul Centrului European al Consumatorilor România”

Tarife la 70 de lei pe segment se mai găsesc și spre Veneția Marco Polo, atât în luna octombrie, cât și în noiembrie. 3-14 octombrie și 11-14 noiembrie sunt perioade în care prețul unui bilet este de 138 de lei.

200 de lei costă în 7-14 noiembrie un bilet dus-întors spre Eindhoven. Adică 100 de lei pe segment. Sau în perioada 21-25 noiembrie.

Cu un preț de 100 de lei pe segment, și biletele dus-întors spre Oslo în octombrie costă 200 de lei.

La același preț, și tot pentru octombrie, se găsesc prețul la bilete spre Londra Luton. Spre exemplu, în perioada 11-16 octombrie, prețul e de 200 de lei.

Citește și: Clipe de coșmar pe Aeroportul Otopeni! Zeci de pasageri, îngroziți, după ce o aeronavă Wizz Air a ratat aterizarea

Pentru un bilet de avion de la București la Praga cel mai mic preț găsit a fost de 388 de lei pentru 18-25 octombrie.

Pentru Copenhaga se găsesc bilete la 200 de lei, dus-întors, pentru luna noiembrie. Bilete la acest preț se găsesc și în februarie și martie.

218 lei costă biletul spre Atena în perioda 20-27 octombrie.

Pentru un bilet dus-întors la Tel Aviv, prețul este de 300 de lei în perioada 25-28 octombrie.

 

Bilete de avion ieftine la Ryanair

La Ryanair, un bilet de avion spre Bruxelles din Capitală costă 200 de lei pentru perioada 11-17 octombrie. Am găsit un bilet ieftin și pentru București-Viena cu Ryanair în perioada 19-25 septembrie: 180 de lei.

Ryanair va începe zborurile pe ruta București-Paris de la sfârșitul lui octombrie. Cel mai ieftin bilet pe care l-am găsit costă 500 de lei pentru perioada 9-12 noiembrie.

În perioada 11-18 octombrie, un bilet dus-întors București-Marsilia costă 285 de lei. Pentru celelalte perioade, prețul crește ușor, în funcție de ziua aleasă.

180 de lei este biletul București-Salonic pentru 11-20 octombrie.

Din noiembrie, Ryanair adaugă și Tel Aviv pe harta destinațiilor. Cel mai ieftin bilet pe care l-am gasit în calendarul companiei este pentru perioada 4-8 noiembrie și costă 330 de lei.

Pentru un zbor spre Milano Malpensa în perioada 16-20 octombrie, prețul este de 220 de lei. Pentru Milano Bergamo, cel mai ieftin bilet găsit a fost în 18-25 octombrie, de 160 de lei.