Bilete suplimentate şi o nouă reprezentaţie a lui Horaţiu Mălaele în piesa „Sunt un orb”

Pe 14 noiembrie, Elisabeta Teatru & Restaurant va deschide porţile sălii "Ştefan Iordache" începând cu orele 19:30 pentru recitalul de exceptie - "Sunt un orb", susţinut de îndrăgitul actor Horaţiu Mălaele.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 14:10
Bilete suplimentate şi o nouă reprezentaţie a lui Horaţiu Mălaele în piesa „Sunt un orb”

Un spectacol ce imbina comedia cu filosofia si literatura, avand o minima ilustratie muzicala, iar dialogul este intens si il face pe spectator sa vibreze pe aceeasi unda cu actorul de pe scena, in persoana lui Horatiu Malaele.  

La scurt timp de la punerea biletelor in vanzare, agentiile de ticketing au fost asaltate de publicul spectator dornic sa se reintalneasca cu unul dintre cei mai talentati actori ai momentului. Astfel se face ca, organizatorii au luat decizia de a aloca un numar suplimentar de 100 de locuri in plus, fata de capacitatea initiala a salii de spectacol.

In acelasi timp, a fost programata o noua reprezentatie a recitalului ”Sunt un orb”, spectacol ce se va desfasura pe scena salii „Stefan Iordache” (etaj 1) a Teatrului Elisabeta in data de 17 decembrie.

Cei interesati isi pot achizitiona biletele prin intermediul retelei VreauBilet, de la standul din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria M. Eminescu (Bdul. Regina Elisabeta) si online prin www.vreaubilet.ro la pretul general de 49 ron.


loading...