Biletele Untold 2023 se pun în vânzare începând cu luna octombrie. Festivalul va avea loc în perioada 3-6 august

Organizatorii Untold au anunțat într-un comunicat de presă că în 2023 festivalul va avea loc în perioada 3-6 august și că biletele vor fi puse în vânzare începând cu șase octombrie.

29 sept. 2022, 14:49
Biletele Untold 2023 se pun în vânzare începând cu luna octombrie. Festivalul va avea loc în perioada 3-6 august

Ediția cu numărul opt a festivalului Untold 2023, unul dintre cele mai mari din întreaga lume, va avea loc în luna august a anului viitor. Abonamentele pentru festival se vor vinde începând cu șase octombrie.

„Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, organizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up  festivalului  trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală Untold. Ediția cu numărul opt aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize  pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic Untold. În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței Untold vor transforma cei peste 235.ooo de metri pătrați din Parcul Central din Cluj Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele”, conform comunicatului.

Citește și: Andreea Esca a făcut show la Untold 2022. S-a urcat direct pe scenă: „Pot să consider că a fost petrecerea de ziua mea”

Potrivit organizatorilor, primele 10.000 de abonamente vor fi puse în vânzare în data de șase octombrie, la ora 14:00, la prețul de 109 euro plus taxe.

În 2022 aproximativ 360.000 de oameni au participat la festival, unde peste 200 de artiști și trupe, precum Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J-Balvin, G-Eazy, Major Lazer și Anne Marie.

Citește și: Zecile de mii de petrecăreți de la Untold au adus o sumă colosală Clujului. Emil Boc: Suma este și mai mare decât în anii trecuți