BILETUL care i-a SCHIMBAT VIAŢA: Ce a descoperit o femeie după zeci de ani

Carol Davis şi Freda Pickering s-au întâlnit aproape zilnic, ani întregi. Niciuna dintre ele nu şi-a dat seama însă că amândouă au ceva în comun.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 18:57
BILETUL care i-a SCHIMBAT VIAŢA: Ce a descoperit o femeie după zeci de ani

Carol Davis, o profesoară din Marea Britanie, în vârstă de 64 de ani, care fusese adoptată de o familie în timpul războiului, a reuşit abia acum să descopere cine este mama ei naturală.

A fost o surpriză îndoită, pentru că femeia a descoperit, de fapt, că nu fusese despărţită total de mama ei, dar habar nu avea de acest lucru. Mai mult, ele călătoreau împreună aproape în fiecare zi, Carol ca elevă care mergea la şcoală cu autobuzul special pe care îl conducea Freda Pickering, mama ei naturală. Freda era aceea care îi tăia în fiecare zi biletul de autobuz fiicei sale, fără să fi ghicit, la rândul ei, că este fiica ei.

Carol s-a născut în 1948, în urma unei aventuri amoroase din timpul războiului şi a fost dată spre adopţie aproape imediat după naştere. Astfel legătura dintre ea şi Freda, care are acum 83 de ani, s-a rupt atunci cu totul.

Citeşte şi Şoferii de autobuz dintr-un orăşel din Marea Britanie, milionari peste noapte

„Este uluitor. Ea era cea care îmi dădea biletul în fiecare zi”, şi-a amintit Carol. La rândul ei, Freda a spus: „Nici în visurile mele cele mai frumoase nu speram să mi se întâmple aşa ceva. E minunat că ne-am reunit cu toţii şi că noi două avem o relaţie adevărată, ca între fiică şi mamă”.