BILETUL DE ADIO al şoferiţei care a provocat accidentul de la Codlea. Tânăra a vrut să se sinucidă

Tânăra de 32 de ani care a provocat, miercuri seară, un accident pe DN 1, la ieşire din localitatea Codlea spre Braşov, a vrut să-şi pună capăt zilelor. În maşina ei a fost găsit un bilet de adio, dar şi o cantitate considerabilă de medicamente. Şoferiţa a fost rănită după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 10:11

Miercuri, în jurul orelor 21:00, tânăra din Sibiu a intrat într-o autoutilitară care venea din sens invers şi în care se aflau doi tineri. În urma accidentului şoferiţa a ajuns în stare gravă la spital, tinerii din autoutilitară scăpând teferi.

Motivul pentru care şoferiţa ar fi vrut să îşi ia viaţa este din dragoste, potrivit codlea-info.ro.  În maşină, a fost găsit un bilet de adio.

„Când citești aceste rânduri eu nu mai sunt. Îmi pare rău că am făcut asta, dar nu am mai putut continua… prea multă dezămagire„, îşi începe tânăra scrisoarea de adio.

Ce anume a îndemnat-o pe conducătoarea auto din Sibiu să recurgă la acest gest extrem, consemnează tot ea.

Ești foarte entuziasmat de școală și de o fată de acolo, mă doare chestia asta, nu pot suporta. Eu la început ți-am spus că nu vreau să ma îndrăgostesc de tine pentru că nu vreau să sufăr. Te-ai încăpățânat să se întample. Am avut încredere în tine și am crezut că măcar tu nu mă vei dezamagi. Nu mă doare că nu mă iubești sau că nu mă mai iubești, mă doare că îți e indiferent, că nu îți pasă, că sunt în starea asta și nu ai făcut nimic să mă ajuți, nimic” a continuat şoferiţa.

Acolo unde dragoste nu e, nimic nu este„, a concluzionat fata, care într-un gest disperat a dorit să-și curme viața.

La fața locului, în mașina Peugeot 206 condusă de fata care a provocat accidentul, a fost găsită şi o cantitate considerabilă de medicamente. Nu este exclus ca aceasta să fi înghițit mai multe pastile, iar accidentul să nu fi fost provocat cu intenție, ci ca urmare a efectului medicamentelor.

Doi martori aflați în trafic cu câteva secunde înaintea producerii accidentului au spus că au evitat la limită coliziunea cu mașina Peugeot, care se deplasa pe banda 1 pe contrasens.

Este explicabilă această de a doua ipoteză, întrucât femeia se întorcea către casă, iar viteza de rulare nu era atât de mare.