Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro:  Cota de profit este 5.49! Selecții din Liga 1 și MLS

Pentru jocul Universitatea Craiova – FC Argeș pariul este pe 1-2 goluri marcate de olteni. Trupa lui Ouzounidis abordează cu un moral bun partida din prima etapă.

16 iul. 2021, 12:17
Biletul weekend-ului Pariuri1x2.ro:  Cota de profit este 5.49! Selecții din Liga 1 și MLS

Biletul weekend-ului. Liga 1 revine în forță, iar noi profităm la maximum. Trei din cele patru pariuri incluse pe varianta de bilet a weekend-ului vin din competiția internă.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

 

Investim pe cele două dispute de sâmbătă. Având ca argument experiența superioară a gazdelor în prima ligă, pariem pe varianta 1x și sub 3.5 goluri marcate în partida Gaz Metan – CS Mioveni.

Pentru jocul Universitatea Craiova – FC Argeș pariul este pe 1-2 goluri marcate de olteni. Trupa lui Ouzounidis abordează cu un moral bun partida din prima etapă,  după succesul repurtat în Supercupă. În plus, Craiova a ieșit pe plus din dubla cu piteștenii contând pentru stagiunea anterioară. Patru puncte cucerite, după 1-1 acasă și 2-1 în Trivale.

Duminică dimineață mizăm pe goluri înscrise în ambele reprize ale jocului Vancouver Whitecaps – L.A. Galaxy. Canadienii nu s-au descurcat deloc bine în acest debut de campionat, după 12 runde ocupând ultima poziție a Conferinței de Vest, cu 9 puncte câștigate și golaveraj 12-22. Galaxy este echipă de podium în acest moment, trupa din Los Angeles adunând, tot în 12 runde, 24 de puncte. 20 de goluri marcate și 18 primite de oaspeții confruntării.

În final avem o recomandare și pentru Rapid – Chindia, partidă programată duminică, de la ora 21:30. Giuleștenii au revenit încrezători în prima divizie și speră încă din start la un rezultat pozitiv, însă Chindia, una dintre cele mai solide formații ale campionatului anterior, nu va fi ușor de răpus. Pariem pe un X pauză sau final.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 18:30 GAZ METAN – CS MIOVENI, 1X ȘI SUB 3.5 GOLURI – COTA 1.50
S 21:30 UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC ARGEȘ, GAZDELE MARCHEAZĂ 1-2 GOLURI  – COTA 1.55
D 05:00 VANCOUVER WHITECPAS – L.A. GALAXY, GOL ÎN AMBELE REPRIZE – COTA 1.45
D 21:30 RAPID – CHINDIA, PAUZĂ SAU FINAL X – COTA 1.63
Cota 5.49

 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.