Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Miza x 5.25 » Facem profit cu cele mai tari campionate europene!

În acest weekend alegem să mizăm în căutarea profitului pe 3 din cele mai tari 4 campionate de pe „Bătrânul Continent”! Pariurile noastre vin din Germania, Spania și Italia, acestea totalizând o cotă de 5.25.

11 mart. 2022, 11:35
Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro: Miza x 5.25 » Facem profit cu cele mai tari campionate europene!

Weekend-ul dedicat fotbalului spectacol este somat să ne aducă „verdele”! Și de această dată ne-am propus să livrăm câștigurile folosindu-ne de un periplu din cele mai tari campionate de pe continent. În primul rând vom miza pe numărul total al reușitelor, însă ținem cont și de diferența valorică existentă între combatante.

Sâmbătă vom paria pe meciurile Hoffenheim – Bayern și Getafe – Valencia. Dacă în ceea ce privește duelul din Germania vom paria pe cel puțin 4 schimbări ale tabelei de marcaj, pentru disputa din La Liga am ales să investim în cel puțin două goluri. Ambele pronosticuri sunt logice, fiind susținute și de statistică.

Citeşte şi: Primă record acordată de primarul Pandele fotbaliștilor de la FC Voluntari pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1

În completarea pariurilor amintite, duminică ne vom orienta către meciurile Udinese – AS Roma și Barcelona – Osasuna. Trupa din capitala Italiei vine cu un moral excelent după victoria cu Atalanta (1-0) și doar o surpriză neplăcută i-ar face pe elevii lui Mourinho să rateze toate punctele puse în joc, varianta aleasă de noi, x2, fiind una acoperită. În același timp, mizăm pe 3 goluri în duelul de pe „Camp Nou”, Osasuna având una dintre cele mai slabe apărări din La Liga în ceea ce privește confrunările din deplasare cu „Blaugrana”, aceasta având 36 goluri încasate în precedentele 7 meciuri jucate pe terenul Barcelonei.

Citeşte şi: Vladimir Putin, pus la colţ de un român! Decizia care îl umileşte pe preşedintele Rusiei

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul weekend-ului pariuri1x2.ro

S 16:30, Hoffenheim – Bayern, peste 3.5 goluri, cota 1.64;

S 22:00, Getafe – Valencia, peste 1.5 goluri, cota 1.44;

D 19:00, Udinese – AS Roma, X2, cota 1.34;

D 22:00, Barcelona – Osasuna, peste 2.5 goluri, cota 1.66;

Cota totala: 5.25

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.