Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Meciurile de la Australian Open ne pot dubla miza

Am început săptămâna cu dreptul mulțumită victoriilor lui Manchester City și Real Sociedad. Azi schimbăm registrul, pariind pe trei partide de tenis din cadrul turneului de Grand Slam de la Melbourne.

RomaniaTV.net
15 ian. 2019, 10:05
Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Meciurile de la Australian Open ne pot dubla miza

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Pentru calificarea în 16-imile turneului feminin, Caroline Garcia întâlnește una dintre reprezentantele gazdelor, Zoe Hives. Susținerea publicului este unul dintre puținele aspecte care o pot favoriza pe australiancă. Sportiva din Franța are un arsenal de lovituri mai bogat și mult mai multă experiență la acest nivel și ar trebui să îsi continue drumul la acest turneu.

Stefano Travaglia a trecut prin calificări pentru a putea juca pe tabloul principal la Melbourne. După ce l-a eliminat pe Guido Andreozzi în primul tur, el îl va întâlni acum pe Nikoloz Basilashvili, dar acesta poate fi capătul de linie pentru Italian. Basilashvili, cap de serie numărul 19 la turneul Australian, este în formă bună în acest start de sezon, pierzând doar în fața lui Novak Djokovic, în trei seturi. Pariem pe victoria georgianului.

Ne bazăm pe serviciul lui Kevin Anderson în ultimul meci de pe biletul nostru. Sud-africanul l-a învins de trei ori pe Frances Tiafoe și ar trebui să obțină un nou succes la început de 2019. Americanul nu a avut un start de sezon prea bun și va rezista cu greu loviturilor puternice din partea adversarului. Anderson are șanse bune să își impună stilul de joc pe măsura ce partida avansează.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Mi 02:00 Z. Hives – C. Garcia, 2, cota 1,22
Mi 02:00 S. Travaglia – Basilashvili, 2, cota 1,36
Mi 03
:30 K. Anderson – F. Tiafoe, 1, cota 1,26

Cota Finală: 2,09

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.