BILETUL ZILEI 11.06. 2019. Ne umplem buzunarele de pe urma meciurilor din preliminariile EURO 2020

Etapa a 4-a din faza grupleor preliminare de calificare la EURO 2020 programează marţi ultimele meciuri. În total se vor juca 13 partide, dintre care patru le-am ales pentru biletul zilei.

11 iun. 2019, 11:14
BILETUL ZILEI 11.06. 2019. Ne umplem buzunarele de pe urma meciurilor din preliminariile EURO 2020

Belgia – Scotia

Un meci interesant, ceva mai dificil decat au fost celelalte pana acum pentru Hazard&co, dar care suntem de parere ca va fi transat de gazde gratie valorii net superioare a lotului si a maturitatii. Belgia va ataca din primul minut si credem ca va marca mai mult de un gol pentru a-si face partida mai usoata pe final, Scotia fiind o nationala destul de artagoasa.

Pronostic: 1&g2+ (Belgia invinge si inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.24

Islanda – Turcia

Un meci ce se anunta disputat, intre doua echipe care par destul de apropiate ca valoare. Islanda are avantajul terenului propriu si ascendent moral in fata semilunii, in timp ce oaspetii sunt pe cai mari dupa acel 2-0 uluitor in fata campioanei mondiale, o campioana ce nu a tras niciun sut pe poarta in Turcia. Mergem pe mana oaspetilor, desi credem si in gg.

Pronostic: O1+ (Turcia inscrie)

Cota: 1.33

Rusia – Cipru

Meci la indemana rusilor care credem ca se cor impune clar astazi. Nationala lui Dzyuba si Cheryshev are o pofta imensa de gol, joaca ofensiv si se bate cu orice adversar. De cealalta parte, cipriotii reprezinta o nationala modesta mai alea in meciurile din deplasare.

Pronostic: 1 (Rusia invinge)

Cota: 1.22

Click aici pentru a vedea biletul complet