BILETUL ZILEI 24.04.2019. Pe ce mizăm miercuri

BILETUL ZILEI 24.04.2019. RomaniaTV.net vă prezintă zilnic AICI cele mai bune previziuni pentru pariuri sporive

24 apr. 2019, 05:54
BILETUL ZILEI 24.04.2019. Pe ce mizăm miercuri

WOLVERHAMPTON – ARSENAL

Pe tunari ii asteapta o deplasare extrem de dificila, pe terenul lupilor din Wolverhampton, asta dupa ce etapa trecuta au suferit un esec destul de greu de digerat, pe teren propriu, in fata lui Crystal Palace.

Pentru moment, Arsenal este out din top 4, pozitionandu-se pe pozitia a 5-a, ce-i drept, cu un meci in minus fata de Chelsea si Tottenham, echipele cu care se dueleaza pentru ultimele doua pozitii ce asigura prezenta in UCL in sezonul ce vine.

Am tot observat ca echipele obligate sa castige in deplasare, pe umerii carora se apasa toata presiunea meciului, nu reusesc in 90% din cazuri sa-si pastreze intacta poarta pana la final. Pe mana istoricului vom merge si noi, punand in balanta si faptul ca Wolves are sapte victorii si doua egaluri in ultimele noua partide jucate acasa!!!

PRONOSTIC: G1+ (Gazdele marcheaza)

COTA: 1.28

WERDER – BAYERN M.

Ajunsa pana aici, Bayern nu are voie sa nu joace finala cu Leipzig. Nu are voie sa rateze nici campionatul, unul pe care il domina autoritar in ultimii ani.

In semifinala de cupa intalneste incomoda echipa din Bremen, pe care a invins-o in ultimele patru meciuri de pe Weserstadion, de doua ori cu 2-0 si de doua ori cu 2-1. De unul din aceste rezultate ar avea nevoie Bayern astazi, pentru a accede in ultimul act al Cupei Germaniei pentru un meci de istorie in compania revelatiei Leipzig. 

PRONOSTIC: 2&2+ (Oaspetii castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

COTA: 1.45

MAI MULTE DETALII  AICI