BILETUL ZILEI. Astăzi, două pariuri din tenis

Cum fotbalul nu ne propune partide prea atractive, redactia pariuri1x2.ro si-a indreptat atentia, in conceperea biletului zilei, catre meciurile de tenis programate. Mizam pe doi solisti!

RomaniaTV.net
15 iun. 2017, 07:05
BILETUL ZILEI. Astăzi, două pariuri din tenis

Biletul zilei

Marius Copil traverseaza o perioada excelenta a carierei, cu rezultate ce-l mentin in topul 100 ATP. Mai mult, sezonul pe iarba, suprafata pe care Marius se descurca excelent, ii ofera sansa de a urca si mai mult in ierarhia mondiala.

Astazi, in optimile Challengerului de la Nottingham, Copil il va avea ca adversar pe Opelka, jucator american clasat abia pe pozitia 131 ATP. La al doilea meci direct, Copil are sansa revansei, dupa esecul suferit in martie, la Miami.

Pariem si pe succesul argentinianului Zeballos, in duelul cu suedezul Ymer, din cadrul turneului challenger programat in aceasta saptamana la Lyon. Jucatorul sud american este clasat pe locul 47 ATP, in timp ce Ymer, momentan pozitia a 241-a in ierarhia barbatilor, nu a reusit sa patrunda niciodata in cariera in topul celor mai buni 100 jucatori ai lumii.   

Biletul zilei

13:00 Opelka – Copil, 2

16:30 Zeballos – Ymer, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: