Biletul zilei. Combinăm tenisul cu fotbalul pentru profitul zilei

Evolutia surprinzator de buna a FCSB-ului de aseara, in conditiile unor absente grele, ne-a anulat sansele de a ajunge pe plus cu biletul oferit ieri de redactia www.pariuri1x2.ro. Am mizat pe cel putin doua reusite al gazdelor in partida terminata nedecis, scor 0-0, la Lisabona. Celelalte doua variante de pariere de pe biletul zilei, 1x in Birmingham - Bolton (scor 0-0) si peste 1.5 goluri in Fylde - Maidenhead (scor 1-4) au fost castigatoare.

RomaniaTV.net
16 aug. 2017, 07:26
Biletul zilei. Combinăm tenisul cu fotbalul pentru profitul zilei
Biletul zilei

Astazi combinam sporturile, pe un bilet simplu si logic. Mizam pe un succes al americancei Keys, in confruntarea cu rusoaica Kasatkina din 16-imile turneului WTA de la Cincinnati. In afara faptului ca joaca „pe teren propriu”, Keys are de partea sa si ascendentul moral, dupa cele doua victorii din singurele meciuri directe cu rusoaica, ambele consemnate in 2016.

Completam biletul zilei cu doua variante din fotbal. Celtic – Astana si Napoli – Nice sunt meciuri in care gazdele pornesc favorite destul de certe la victorie. Nu vom investi, insa, pe pariurile 1 solist, ci vom lua in calcul doua sugestii care ar trebui sa ne profit fara nicio emotie pe plus: mai multe cornere ale echipelor gazda!

Biletul zilei

18:05 Kasatkina – Keys, 2 – cota 1.46

21:45 Celtic – Astana, mai multe cornere echipa gazda – cota 1.22

21:45 Napoli – Nice, mai multe cornere ale echipei gazda – cota 1.15 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si: