Biletul zilei de azi are cota 2.22 din Liga Campionilor

Ambele partide pentru biletul zilei de astazi sunt din Liga Campionilor si cota totala este de 2.22. Biletul zilei a fost pregatit de Pariuri1x2, cea mai dinamica si profesionista comunitate a pariorilor din Romania.

15 feb. 2017, 13:11
Biletul zilei de azi are cota 2.22 din Liga Campionilor

Prima selectie este pentru Bayern – Arsenal, iar a doua este pentru Real Madrid – Napoli, confruntare in care nemtii sunt favoriti, dar oaspetii sunt capabili de o surpriza.

Foarte probabil Bayern va avea posesia, va pasa mai mult, dar Arsenal are un joc bun de contraatac si va reusi sa-si creeze cateva ocazii. De aceea pariul „oaspetii sa aiba peste 2.5 cornere” este o alegere foarte buna.

Dupa ce Barcelona a fost umilita pe Parc des Princes sunt foarte mici sansele ca celalalt grand din La Liga sa patesca la fel, mi ales ca joaca in fata propriilor suporteri. Echipa gazda nu-l va avea in teren pe G. Bale care este accidentat, dar trebuie remarcat ca starul madrilenilor, C. Ronaldo, pare sa-si fi revenit marcand in ultimele trei partide oficiale. Napoli este o formatie buna, cu un joc ofensiv bun, este posibil sa marcheze pe Santiago Bernabeu, dar are unele probleme in defensiva si e foarte probabil ca Real Madrid sa marcheze de cel putin doua ori caare este si pontul nostru.

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.