Biletul zilei. Pariem pe derby-urile din Serie A: Cornere şi goluri

Astazi investim pe fotbalul italian! Redactia www.pariuri1x2.ro a inclus pe biletul zilei cele doua derby-uri ale etapei cu numarul 34, Roma - Lazio si Inter - Napoli. 

RomaniaTV.net
30 apr. 2017, 07:57
Biletul zilei. Pariem pe derby-urile din Serie A: Cornere şi goluri

Biletul zilei

 

Intalnirile dintre AS Roma si Lazio au fost mereu atractive, aprige si spectaculoase. Cele 3 aspecte s-au evidentiat si mai mult atunci cand si miza a fost ridicata, precum in partida de astazi. Roma lupta pentru consolidarea locului 2, care o duce direct in grupele Ligii Campionilor, in timp ce Lazio isi apara o clasare decenta pe pozitia a 4-a. Asteptam fotbal total in acest super derby, multe faze de poarta si mizam fara ezitare pe cel putin 5 cornere obtinute de AS Roma.
La partida Inter – Napoli pronosticul este pe goluri. Ambele echipe au aratat calitate in ofensiva dar si destule carente in compartimentul defensiv. Varianta pe care o indicam este ”ambele marcheaza.”

 

Biletul zilei

 

13:30, AS Roma – Lazio, AS Roma peste 4.5 cornere

21:45, Inter – Napoli, Ambele echipe sa inscrie

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: