Biletul Zilei Pariuri1X2 – 5 martie: 3 selecţii pentru o cotă 2.08

Deși surprizele n-au fost puține nici sâmbătă, cei care au ales sa mizeze ieri pe Biletul Zilei propus de www.pariuri1x2.ro si-au dublat iarasi banii. Am pariat pe cel putin doua goluri inscrise in partidele Manchester United – Bournemouth (1-1) si QPR – Cardiff (2-1), a treia selecție solicitând minimum o reușită a oapeților în Liverpool – Arsenal. ”Cormoranii” s-au impus cu 3-1, iar reușita lui Welbeck din minutul 57 ne-a ”inverzit” al 4-a lea bilet din 4 pe luna martie!

RomaniaTV.net
05 mart. 2017, 10:42
Biletul Zilei Pariuri1X2 – 5 martie: 3 selecţii pentru o cotă 2.08

Biletul zilei – 5 martie

Încă o dată mizăm cu predilecție pe goluri, dar avem in vizor și un solist. Las Palmas – Osasuna și Lorinet – Marseille sunt duelurile in care așteptăm să se marcheze cel puțin 2 goluri (peste 1.5 goluri în meci). Referitor la disputa din Ligue 1, de remarcat este faptul că doar 7 din cele 27 de meciurile ale stagionale ale lui Lorient, echipa cu cea mai slabă a aparare a ligii, s-au încheiat sub 1.5 goluri.

Solistul vine din Liga 1. Mizam pe Dinamo, în deplasarea la Pandurii. Pentru a termina pe loc de play-off, ”câinii” au doar varianta victoriei în acest ultim duel al sezonului regulat. Trupa lui Contra vine după 3 victorii importante, cu Craiova și Botoșani, în campionat și Steaua în Cupa Ligii, iar la Pandurii, formație ce s-a despărțit în iarnă de toți jucătorii importanți, alb-roșii își pot atinge lejer ținta.

Inca un weekend de super castiguri pe www.pariuri1x2.ro: Ai aici avancronici si ponturi pentru toate evenimentele importante!

__________________________________________________________________________________

BILETUL ZILEI

16:00, Lorient si  Marseille, peste 1.5 goluri
19:30, Las Palmas – Osasuna, peste 1.5 goluri
20:30, Pandurii Tg. Jiu- Dinamo Bucuresti, 2

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.