Biletul zilei pariuri1x2.ro, 16 august: Ieri a fost VERDE | Vezi cum pariem astăzi!

Dacă e marţi, mizăm pe tenis. Două partide sunt suficiente pentru un profit bun, în funcţie şi de suma investită de fiecare.

16 aug. 2022, 09:56
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 16 august: Ieri a fost VERDE | Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro Ieri am pariat pe două selecții din tenis și bine am făcut. Am mizat pe succesul obținut de Elena Rybakina în disputa cu Mayar Sheriff (6-3, 6-2) și pe succesul dublului T. Kokkinakis/N. Kyrgios în partida cu S. Bolelli/F. Fognini (6-0, 6-4). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

În primul tur de la Cincinnati, Karolina Pliskova o întâlnește pe Venus Williams. Sportiva din Cehia are clar prima șansă la victorie în fața unei adversare care se află aproape de retragerea din activitate. Ne așteptăm la un meci scurt și pariem că Pliskova se va impune în minimum de seturi.

Închidem biletul zilei cu un alt duel de la Cincinnati, dar de pe tabloul masculin de dublu: Krawietz/Mies – Hurkacz/Isner. Este a 3-a confruntare directă în acest sezon, iar precedentele două partide au fost câștigate de Hubert si John. Foarte probabil vom asista la același deznodământ și pariem pe victoria obținută de Hurkacz/Isner.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 16 august

19:30, Karolina Pliskova – Venus Williams, Pliskova cu handicap de -1,5 seturi, cota 1.39

19:30, Krawietz/Mies – Hurkacz/Isner, victorie Hurkacz/Isner, cota 1.49

Cotă totală: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.