Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 17 august: Dubla câștigătoare vine din tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

17 aug. 2023, 09:27
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 17 august: Dubla câștigătoare vine din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu disputa dintre Dusan Lajovic și Taylor Fritz care are loc în cadrul turneului ATP de la Cincinnati. Lajovic a produs surpriza la Cincinnati, eliminându-l în minim de seturi pe campionul de la Toronto, Jannik Sinner, jucător clasat în top 10 ATP. În turul următor, sârbul va avea o nouă misiune extrem de dificilă, în fața lui Taylor Fritz. Ne așteptăm ca reprezentantul gazdelor să nu comită erorile pe care Sinner le-a avut în runda precedentă și să avanseze printr-un succes în minim de seturi.

Rămânem la turneul masculin de la Cincinnati pentru a doua și totodată ultima selecție de pe Biletul Zilei, la disputa Carlos Alcaraz – Tommy Paul. Alcaraz are de luat o revanșă după ce a fost eliminat la Toronto de Tommy Paul. Ne așteptăm ca liderul mondial să fie mult mai eficient la întrecerea de la Cincinnati și să se impună.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Carlos Alcaraz – Tommy Paul, 1 – cota 1.28

Dusan Lajovic – Taylor Fritz, H2 -1,5 seturi – cota 1.69

Cota totală: 2.16

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.