Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. 4 din ultimele 6 propuneri au fost câştigătoare. Aici, varianta de joi

În seria biletelor ”verzi” oferite de redacția www.pariuri1x2.ro, s-a înscris și combo-ul de ieri. Am luat în calcul două pronosticuri pe cornere, cel puțin 9 în Newcastle – Manchester City și minimum 10 în Milan – Inter. Duelul din Premier League a consemnat 11 lovituri de la colț, în timp ce în derby-ul din Cupa Italiei au fost nu mai puțin de 24, 11 doar în prima repriză!  

RomaniaTV.net
28 dec. 2017, 07:52
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. 4 din ultimele 6 propuneri au fost câştigătoare. Aici, varianta de joi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi lăsăm cornerele la o parte și revenim la pronosticurile pe goluri, cele care ne-au adus câștiguri considerabile de-a lungul timpului. Pariem pe varianta ”ambele marchează” în Crystal Palace – Arsenal, epilogul rundei de ”Boxing Day” din Premier League. Gazdele sunt în revenire fulminantă de formă – niciun eșec în ultimele 8 runde – dar derby-ul cu rivala londoneză de pe locul 6, nu poate fi decât extrem de dificil. De menționat, totuși, că în ultimul meci direct pe Selhurst Park, Palace a făcut spectacol, impunându-se cu 3-0!

Completăm biletul cu o varianta mai simplă. Mizăm pe o întâlnire Cremonese – Cesena, din runda a 21-a de Serie B, în care tabela poate suferi două sau mai multe modificări. Un argument solid al pariului: 32 – 39 este golaverajul Cesenei în 20 de etape, serie în care a bifat nu mai puțin de 15 rezultate cu două sau mai multe goluri trecute în final pe tabela de scor.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:30, Cremonese – Cesena, peste 1.5 goluri

22:00, Crystal Palace – Arsenal, ambele echipe sa înscrie

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.