Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 9 iunie: Semifinalele de la Roland Garros, cheia succesului de astăzi!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis, de la turneul de la Roland Garros, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

09 iun. 2023, 09:56
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 9 iunie: Semifinalele de la Roland Garros, cheia succesului de astăzi!

Biletul Zilei de astăzi conține două selecții din tenis, de la turneul de la Roland Garros. Ne vom îndrepta atenția către cele două semifinale care sunt programate în competiția de simplu masculin. În prima semifinală de simplu masculin de la Roland Garros, se vor afla față în față Carlos Alcaraz și Novak Djokovic. Ibericul s-a impus în precedentul duel direct și ne așteptăm să o facă și la Paris, motiv pentru care vom paria în consecință.În cea de-a doua semifinală de pe Biletul Zilei Casper Ruud îl întâlnește pe Alexander Zverev, jucator pe care l-a învins în cea mai recentă confruntare directă. Nordicul a ajuns până în finală la Roland Garros 2022 și ne așteptăm să câștige minim două seturi în această semifinală.Biletul zilei pariuri1x2.roCarlos Alcaraz – Novak Djokovic, 1, cota 1.49Casper Ruud – Alexander Zverev, Ruud cu handicap de +1,5 seturi, cota 1.49Cota totală: 2.22Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

;