Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Amicale de top şi dueluri cu miză. Varianta de profit se construieşte cu aceste 3 ponturi

Pronosticurile incluse de redacția www.pariuri1x2.ro pe biletul zilei de vineri întrunesc cerințele consacrate. Investind pe ponturi cât mai simple și logice, căutăm al 7-lea combo câștigător din ultimele 10 zile.

RomaniaTV.net
10 nov. 2017, 07:56
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Amicale de top şi dueluri cu miză. Varianta de profit se construieşte cu aceste 3 ponturi

Biletul zilei

Pariem pe cel puțin două modificări ale tabelei în Belgia – Mexic, amicalul de la Bruxelles ce va aduce față în față două linii ofensive de calibru. De la gazde nu vor lipsi Hazard, Mertens, Lukaku sau de Bruyne, în ce mexicanii sunt hotărâți să-l pună la grea încerca pe Courtois, prin Chicharito Hernandez, Vela sau Giovani dos Santos.

Peru este pregătită să facă un prim pas către Mondialul din Rusia, printr-un rezultat pozitiv obținut pe terenul Noii Zeelende. Câștigătoarea preliminariilor din zona Oceania a obținut rezultate pozitive în 2017 doar în compania unor echipe naționale de calibrul celor din Noua Caledonie și Insulelor Solomon.

Pentru ultimul pont de pe bilet revenim în Europa. Mizam pe varianta x2 în amicalul Anglia – Germania, pornind de la premiza ca reprezentativa gazde se confruntă cu grave probleme de efectiv. Southgate nu-i are la dispoziție pentru dificilul test de pe Wembley pe Welbeck, Harry Kane, Sterling, Lallana, Delph, Henderson, Dele Alli, Winks, Clyne, Barkley, Ox.Chamberlain si Smalling. De asemenea, Vardy și Cahill sunt incerți.

Biletul zilei

22:00 Anglia – Germania, x2

21:45 Belgia – Mexic, peste 1.5 goluri

05:15 Noua Zeelandă – Peru, 2 cu handicap 0

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.