Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi, profitul este adus de… oaspeţi

Venim dupa un succes, biletul propus ieri de redactia www.pariuri1x2.ro fiind castigator fara nicio emotie! Am mizat ca Hull nu va pierde “acasa”, cu Bolton (victorie cu 4-0) si sub 4.5 goluri in duelul dintre PSG si St. Etienne. Neymar & co s-au impus la pas, insa ”doar” cu 3-0! Ultimul pariu de pe bilet a venit din Irlanda de Nord: peste 1.5 goluri la Glenavon – Glentoran, meci incheiat cu scorul de 2-2! 

RomaniaTV.net
26 aug. 2017, 07:56
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi, profitul este adus de… oaspeţi

Biletul zilei

Trei pariuri din Premier League si Serie A construiesc Biletul Zilei de duminica. Investim pe cel putin un gol marcat de oaspeti in partidele Newcastle – West Ham si Roma-Inter. Pontul pentru derby-ul din Serie A are in vedere transformarile de lot si banca tehnica suferite in vara de gruparea capitolina, unele care, la prima vedere, au diminuat destul de mult forta vicecampioanei.

Inchidem combo-ul de astazi pariind pe cel putin doua goluri marcate de Manchester City, in deplasarea de la Bournemouth. „Cetatenii” s-au incurcat in runda anterioara, 1-1 acasa cu extrem de incomoda Everton, insa dupa ce au jucat, mai bine de o repriza, in 10 oameni. Chiar si in aceste conditii, baietii lui Guardiola ar fi putut castiga confruntarea.

Biletul zilei

14:30, Bournemouth – Manchester City, Manchester City peste 1.5 goluri

17:00, Newcastle United – West Ham, oaspetii sa inscrie

21:45, Roma – Inter, oaspetii sa inscrie

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.