Biletul zilei Pariuri1x2.ro: bani aruncaţi direct din coş pe 28 decembrie

Oferta modestă din fotbal ne face să ne îndreptăm atenția spre alte sporturi pentru pronosticurile biletului de vineri. Am optat încă o dată pe duelurile din Euroliga de baschet.

RomaniaTV.net
28 dec. 2018, 11:34
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: bani aruncaţi direct din coş pe 28 decembrie

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Fenerbahce și Real Madrid, primele două clasate în sezonul regulat, se înfruntă în aceată seară la Istanbul. Ibericii întâlnesc cea mai bună defensivă din ligă, dar se pot inspira din prestația recentă a lui Galatasaray. Fenerbahce a pierdut în weekend în fața rivalei din capitala Turciei. Cele două echipe ar trebui să ne asigure un meci spectaculos, în care anticipăm cel puțin 160 de puncte marcate.

CSKA Moscova, a treia echipa din Euroliga, încearcă să profite de duelul celor două. Echipa rusă caută victoria pe terenul lui Panathinaikos. Cu cinci înfrângeri în ultimele șase meciuri în competiție, moralul grecilor nu poate fi la cote înalte. Oaspeții au prima șansă, dar, pentru mai multă siguranță, pariem cu handicap pe faptul că CSKA nu va pierde la mai mult de patru puncte.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:30 Fenerbahce – Real Madrid, Peste 159, cota 1,52
Ora 21:00 Panathinaikos – CSKA Moscova, CSKA Moscova +4,5, cota 1,32

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.