Biletul zilei pariuri1x2.ro: Câştigul ne este generat de 6 goluri!

Țintim noi runde de profit, investind pe cele simple pronosticuri. Astăzi avem un pariu-vedetă. Este vorba de varianta ”peste 1.5 goluri”, recomadată la trei dintre evenimentele din ofertă.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 05:41
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Câştigul ne este generat de 6 goluri!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem biletul cu Copenhaga – Aalborg, meci din play-off-ului danez fără o miză deosebită, în condițiile în care gazdele și-au adjudecat, în mare măsură, locul secund al clasamentului. Rivalitatea dintre cele două, coroborată cu evoluțiile spectaculoase din acest campionat, sunt argumente pentru un pariu pe două sau mai multemarcate în meci.

Implicațiile sunt majore, însă, în Stuttgart – Sandhausen. ”Șvabii” caută succesul care să-i readucă pe locul secund din 2Bundesliga, promovabil direct în prima ligă, dar adversara de astăzi este una tare.  Sandhausen traversează un vârf de formă, chiar pe final de sezon, formația fiind neînvinsă în ultimele 5 etape.

Avem un pont pe două sau mai multe goluri și lameciul din play-out intern, ce le opune pe Chindia și Viitorul. Trupa lui Hagi a redeschis în forță sezonul, câștigând și confruntarea cu Poli Iași, scor 2-1. Constănțenii pornesc favoriți și contra Chindiei, echipă ce a încheiat sezonul regular pe ultimul loc în statistica golurilor încasate (47).

Analizele detaliate ale acestor evenimente, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zileipariuri1x2.ro
Miercuri 17 iunie
CHINDIA – VIITORUL  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.36
FC COPENHAGA – AALBORG  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.26
STUTTGART – SANDHAUSEN  PESTE 1.5 GOLURI  COTA 1.19

COTA TOTALĂ: 2.03

Cotă finală: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.