Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Combinăm tenisul şi fotbalul pentru dublarea mizei de miercuri

Astăzi am conceput un bilet de cotă 2 ce conține pronosticuri pentru o partidă de tenis de la Brisbane și un duel fotbalistic din Premier League.

RomaniaTV.net
02 ian. 2019, 09:05
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Combinăm tenisul şi fotbalul pentru dublarea mizei de miercuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

În ultimul meci al zilei la turneul WTA de la Brisbane se vor întâlni Elina Svitolina și Aliaksandra Sasnovich. Sportiva din Ucraina vine după câștigarea Turneului Campioanelor, la finalul sezonului trecut, și țintește un start de an cu noi succese. Singura întâlnire dintre cele două jucătoare a avut loc în urmă cu un an, tot la Brisbane. Svitolina se impunea cu 6-2, 6-1. Deși nu ne așteptăm la o victorie la fel de categorică, mizăm totuși pe succesul numărului 4 mondial.

Huddersfield este pe ultimul loc în Premier League și continuă să piardă. Seria eșecurilor a ajuns la cifra 7, cel cu Fulham, de runda trecută fiind printre cele mai dureroase. Azi echipa întâlnește o nouă contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Burnley vine pe Kirklees Stadium și are un moral bun după victoria cu West Ham. Oaspeții nu au avut prea mult succes în deplasări, dar având în vedere perioada extrem de slabă a adversarei, nu ar trebui să plece fără gol marcat.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 13:30 Svitolina – Sasnovich, 1, cota 1,30

Ora 21:45 Huddersfield – Burnley, Oaspeții înscriu, cota 1,57

Cota Finală: 2,04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.